Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η αγωνία συνεχίζεται

Συνεχίζεται η παράταση της αγωνίας των ανθρώπων των ομάδων στις κατηγορίες της Football League και της Γ’ Εθνικής, καθώς δεν έχει παρθεί η...


Συνεχίζεται η παράταση της αγωνίας των ανθρώπων των ομάδων στις κατηγορίες της Football League και της Γ’ Εθνικής, καθώς δεν έχει παρθεί η απόφαση από τους λοιμοξιολόγους εάν θα ξεκινήσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις στις δύο κατηγορίες.

Αρχικά οι λοιμοξιολόγοι ήταν να αποφασίσουν εάν θα ξεκινήσει η
Football League και η Γ’ Εθνική την Τρίτη 19 Ιανουαρίου, ωστόσο μετέπειτα αποφάσισαν να το πράξουν αυτό την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου, κάτι το οποίο δεν έγινε.

Έτσι άπαντες στους συλλόγους των δύο συγκεκριμένων κατηγοριών περιμένουν την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου να μάθουν πότε θα μπουν στους αγωνιστικούς χώρους.

Αξίζει ν’ αναφέρουμε ότι το πρωτάθλημα της
Football League δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, ενώ το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής διακόπηκε την Κυριακή 1 Νοεμβρίου και σε λίγες ημέρες οι ομάδες της κατηγορίας συμπληρώνουν τρεις μήνες αγωνιστικής απραξίας.

Έτσι η σημερινή ημέρα αναμένεται να είναι σημαντική και για τον Πανιώνιο, ο οποίος θα μάθει εάν
ξεκινήσει και πάλι ν’ αγωνίζεται στον 6ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής όπου μετέχει.

Μάλιστα ο Ιστορικός πριν διακοπή το πρωτάθλημα στις αρχές Νοεμβρίου είχε μία καλή αγωνιστική παρουσία στο πρωτάθλημα, καθώς σημείωσε τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες με αποτέλεσμα ο
Πανιώνιος να βρίσκεται στη κορυφή του 6ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Επιμέλεια: Θεοχάρης Μαρινέλης 

Δεν υπάρχουν σχόλια