Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η ενημέρωση του Σταύρου Τζουλάκη στην Ρένα Δούρου για το νέο κλειστό της Αρτάκης

Στη Νέα Σμύρνη βρέθηκε την Παρασκευή (18/12) η πρώην Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, η συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Σταύρο Τζουλάκη και -μ...

Στη Νέα Σμύρνη βρέθηκε την Παρασκευή (18/12) η πρώην Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, η συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Σταύρο Τζουλάκη και -μεταξύ άλλων- θέλησε να δει και να ενημερωθεί για την πορεία του έργου του νέου κλειστού στην οδό Αρτάκης,

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Νέας Σμύρνης:

"Η πρώην Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου επισκέφτηκε σήμερα την πόλη μας έχοντας την επιθυμία να παρακολουθήσει από κοντά την πορεία των έργων που ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια της θητείας της.

Συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Νέας Σμύρνης κ. Σταύρο Τζουλάκη ο οποίος την ενημέρωσε για την πρόοδο των δύο μεγάλων έργων που υλοποιεί η Περιφέρεια Αττικής στην πόλη μας, την Ανάπλαση στις οδούς Ομήρου και Παλαιολόγου και την ωρίμανση των διαδικασιών για την ανέγερση του Κλειστού Γυμναστηρίου της οδού Αρτάκης.

Ο Δήμαρχος την ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον που έδειξε για τα κομβικά έργα της πόλης μας. Της ανέφερε μάλιστα ότι βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, ο οποίος τον έχει διαβεβαιώσει ρητά ότι αποτελεί άμεση προτεραιότητά του η κατασκευή του Κλειστού Γυμναστηρίου της Αρτάκης."

Δεν υπάρχουν σχόλια