Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Πετάει» για Βαρκελώνη ο Ιστορικός!

Έτοιμος για την Ευρωπαϊκή... πρόκληση! Το απόγευμα της Πέμπτης (3/12) αναχωρεί η ομάδα Πόλο του Πανιωνίου για την Βαρκελώνη, όπου θα συμμε...

Έτοιμος για την Ευρωπαϊκή... πρόκληση!

Το απόγευμα της Πέμπτης (3/12) αναχωρεί η ομάδα Πόλο του Πανιωνίου για την Βαρκελώνη, όπου θα συμμετάσχει στον 1ο προκριματικό όμιλο του Euro Cup με αντιπάλους την οικοδέσποινα Μπαρτσελόνα, την ουγγρική Βαζούτας και τη γαλλική Τουρκουά. 

Αρχικά όλα τα μέλη της αποστολής θα υποβληθούν στον απαραίτητο έλεγχο για κορονοϊό και εν συνεχεία θα ταξιδέψουν για τη Βαρκελώνη, όπου και θα φτάσουν μέσω Άμστερνταμ. 

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Κώστας Δήμου, επέλεξε για την αποστολή 16 παίκτες και συγκεκριμένα τους: Λιμαράκη, Σαλτέρη, Δημήτρη Δήμου , Καλαϊτζή, Καπετανάκη, Σπούνερ, Μπραΐμη, Μπαρακάτ, Αλεξίου, Γαβαλά, Σπυρόπουλο, Μπουζαλά, Ζουρίδη, Νταλάπα, Κούκουνα και Μοσχοβέλη.

Το πρόγραμμα του 1ου Ομίλου:

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου

17:00 Βαζούτας – Πανιώνιος

19:00 Μπαρτσελόνα – Τουρκουάεράσα

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου

17:00 Μπαρτσελόνα – Βαζούτας

19:00 Τουρκουά – Πανιώνιος

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου

10:00 Τουρκουά  – Βαζούτας

12:00 Μπαρτσελόνα – Πανιώνιος

-Δείτε ξανά την Πανιώνια Εκπομπή, στην Web TV του panionianea.gr, όπου οι πρωταγωνιστές του κυανέρυθρου Πόλο (παίκτες, προπονητής, υπεύθυνος τμήματος) μίλησαν -και- για την Ευρωπαϊκή συμμετοχή της ομάδας: 

Δεν υπάρχουν σχόλια