Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο τυχερός που κερδίζει την πανέμορφη Πανιώνια μπάλα ποδοσφαίρου! (photo)

Ο τυχερός που κερδίζει την πολύ όμορφη ποδοσφαιρική μπάλα του Πανιωνίου αναδείχθηκε στην Live Πανιώνια Εκπομπή της Web TV του panionianea.gr...

Ο τυχερός που κερδίζει την πολύ όμορφη ποδοσφαιρική μπάλα του Πανιωνίου αναδείχθηκε στην Live Πανιώνια Εκπομπή της Web TV του panionianea.gr (16/12).

Τα τελευταία 24ωρα "έτρεχε" ένας κυανέρυθρος διαγωνισμός στην σελίδα του Facebook του panionianea.gr, με τους φίλους του Ιστορικού να παίρνουν μέρος και να διεκδικούν την πανέμορφη ποδοσφαιρική μπάλα του Ιστορικού, η οποία είναι κατασκευασμένη σύμφωνα με τις αγωνιστικές προδιαγραφές της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου και κατάλληλη για όλες τις καιρικές και γηπεδικές συνθήκες.

Στο τέλος της Live Πανιώνιας Εκπομπής της Τετάρτης (16/12), παρουσία του υπεύθυνου της μπουτίκ του Πανιωνίου, Γιάννη Κοσμίδη, έγινε η ηλεκτρονική κλήρωση, με τον τυχερό να είναι ο Θανάσης Δελενίκας.

Ο νικητής του διαγωνισμού, λοιπόν, θα πρέπει να επικοινωνήσει με την μπουτίκ του Πανιωνίου, προκειμένου να ενημερωθεί για τον τρόπο παραλαβής του... επάθλου του! 




-Ευχαριστούμε πολύ την μπουτίκ του Πανιωνίου και ιδιαίτερα τον Γιάννη Κοσμίδη για την προσφορά της μπάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια