Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

panionianea.gr web TV: Νέα Live εκπομπή με το Βόλεϊ Ανδρών του Ιστορικού (23/12/20)

Έρχεται η νέα LIVE Πανιώνια Εκπομπή  στην WEB TV του panionianea.gr. Τετάρτη (23/12) , στις  20:00 , η νέα  τηλεοπτική  LIVE  Εκπομπή, με το...

Έρχεται η νέα LIVE Πανιώνια Εκπομπή στην WEB TV του panionianea.gr.

Τετάρτη (23/12), στις 20:00, η νέα τηλεοπτική LIVE Εκπομπή, με τον Γιώργο Καρμίρη να είναι στην παρουσίαση σε ρόλο συντονιστή, έχοντας στο πλευρό του τον Παναγιώτη Κυπραίο και τον Κωνσταντίνο Δραγούνη.

Αυτή τη φορά θα δώσουμε έμφαση στο Βόλεϊ Ανδρών του Ιστορικού. Καλεσμένοι ζωντανά στην εκπομπή θα είναι: Ο προπονητής του τμήματος Βασίλης Θεοδωρόπουλος και οι παίκτες της ομάδας Στέλιος Κουτσούρης, Μάριος Βλαβιανός και Νίκος Σαλωνίτης.

Επίσης, από αυτή τη Τετάρτη (23/12) η "Πανιώνια εκπομπή" γίνεται ακόμα πιο διαδραστική! Ξεκινάμε τις κυανέρυθρες ψηφοφορίες, με τον κόσμο να παίρνει το... λόγο και να αποφασίζει! Παράλληλα, έρχονται και ξεχωριστά βίντεο-αφιερώματα για παίκτες που έχουν γράψει την δική τους ιστορία στον Ιστορικό! 

Το νέο μας τηλεοπτικό ραντεβού, λοιπόν, την Τετάρτη (23/12/20), στις 20:00Ζωντανά στο κανάλι του panionianea.gr στο youtube και στην σελίδα μας στο Facebook

Καλεσμένοι ζωντανά στην εκπομπή: Ο προπονητής του τμήματος Βασίλης Θεοδωρόπουλος και οι παίκτες της ομάδας Στέλιος...

Δημοσιεύτηκε από panionianea.gr στις Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2020

Δεν υπάρχουν σχόλια