Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

panionianea.gr Live Web TV: Δείτε την Πανιώνια Εκπομπή με καλεσμένο τον Δημήτρη Κοροπούλη (VIDEO)

Με εμφαση στον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο πραγματοποιήθηκε η LIVE Πανιώνια Εκπομπή της Τετάρτης (9/12/20), στην Web TV του panionianea.gr . Κε...

Με εμφαση στον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο πραγματοποιήθηκε η LIVE Πανιώνια Εκπομπή της Τετάρτης (9/12/20), στην Web TV του panionianea.gr.

Κεντρικός καλεσμένος ήταν ο προπονητής του Ιστορικού, Δημήτρης Κοροπούλης, ο οποίος -μεταξύ άλλων- μίλησε για τη νέα αρχή που πραγματοποιείται στο ποδοσφαιρικό τμήμα, για το πάθος και την ποιότητα των νεαρών ποδοσφαιριστών, αλλά και την "δίψα" και την όρεξη που υπάρχει απ' όλους όσους απαρτίζουν την ομάδα. Απάντησε σε όλα τα ερωτήματα του κόσμου και γενικότερα η κουβέντα μας μαζί του ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρουσα.

Ζωντανά στην εκπομπή φιλοξενήθηκε και ο 19χρονος μέσος του Πανιωνίου, Ρακίπ Μπρέγκου, που -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε για τα χρόνια που βρίσκεται στον σύλλογο, από τα τμήματα υποδομής έως στην πρώτη ομάδα, ενώ τόνισε πως θέλει να βρεθεί στις επαγγελματικές κατηγορίες με την φανέλα του Ιστορικού.

Μαζί μας ήταν και οι δημοσιογράφοι - ρεπόρτερ του Πανιωνίου, Θοδωρής Βασίλης και Ευάνθης Γκόγκουλης.

Φυσικά για μία ακόμη φορά η συμμετοχή των φίλων του Πανιωνίου, με τα μηνύματα, τα σχόλια και τις ερωτήσεις τους, ήταν πολύ μεγάλη και πραγματικά σας ευχαριστούμε όλους πάρα πολύ! 

Πατήστε το play και δείτε ολόκληρη την Live εκπομπή από την Web TV του panionianea.gr:


Δεν υπάρχουν σχόλια