Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

panionianea.gr Live Web TV: Δείτε την Πανιώνια Εκπομπή με καλεσμένο τον Γιώργο Διαμαντόπουλο (VIDEO)

Μία ακόμη άκρως ενδιαφέρουσα Πανιώνια Εκπομπή παρακολούθησε ο κόσμος του Ιστορικού (και όχι μόνο) το βράδυ της Τετάρτης (2/12) , στην Web TV...

Μία ακόμη άκρως ενδιαφέρουσα Πανιώνια Εκπομπή παρακολούθησε ο κόσμος του Ιστορικού (και όχι μόνο) το βράδυ της Τετάρτης (2/12), στην Web TV του panionianea.gr.

Κεντρικός καλεσμένος ήταν ο Γιώργος Διαμαντόπουλος, ο οποίος έχει γράψει το όνομα του με χρυσά γράμματα στην ιστοριία της ομάδας μπάσκετ του Ιστορικό. Με τον παλαίμαχο άσο μιλήσαμε για το χθες, το σήμερα και το... αύριο του Πανιωνίου και του ελληνικού μπάσκετ και φυσικά θυμηθήκαμε όλες εκείνες τις φοβερές, τις αξέχαστες κυανέρυθρες στιγμές που ζήσαμε μαζί του.

Στην εκπομπή φιλοξενήθηκε ζωντανά και ο νεαρός παίκτης της ομάδας μπάσκετ του συλλόγου, ο Γιώργος Κανελλόπουλος, ο οποίος προέρχεται από της κυανέρυθρες Ακαδημίες και φέτος αποτελεί μέλος της πρώτης ομάδας.

Βέβαια, για μία ακόμη φορά η συμμετοχή των φίλων του Πανιωνίου στην εκπομπή ήταν πολύ μεγάλη, με τον Γιώργο Διαμαντόπουλο να απαντάει σε όλες τις ερωτήσεις και σε όλα τα θέματα που τέθηκαν από τους κυανέρυθρους τηλεθεατές.

Πατήστε το play και δείτε ολόκληρη την Live εκπομπή από την Web TV του panionianea.gr:


Δεν υπάρχουν σχόλια