Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Καλαϊτζής: «Επιτυχία για τον σύλλογο η επιστροφή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις»

Για την εμπειρία που αποκόμισε η ομάδα Πόλο του Ιστορικού από την ευρωπαϊκή της συμμετοχή στη Βαρκελώνη μίλησε ο Γιώργος Καλαϊτζής στα pani...

Για την εμπειρία που αποκόμισε η ομάδα Πόλο του Ιστορικού από την ευρωπαϊκή της συμμετοχή στη Βαρκελώνη μίλησε ο Γιώργος Καλαϊτζής στα panionianea.gr, λίγ ώρα μετά την επιστροφή της κυανέρυθρης αποστολής στην Ελλάδα.

Ο αρχηγός του Ιστορικού τόνισε -μεταξύ άλλων- πως η αγωνιστική απραξία της ομάδας τον τελευταίο ένα μήνα ήταν καθοριστικός παράγοντας στο να ξεμείνουν οι παίκτες από δυνάμεις, την στιγμή που να αναφέρουμε εμείς πως οι αντίπαλοι του Πανιωνίου βρίσκονταν σε ενεργή αγωνιστική κατάσταση.

Παράλληλα, ο 23χρονος περιφερειακός ευχαρίστησε τον έφορο του τμήματος, Ηλία Μπουζαλά, για το γεγονός πως η ομάδα κατάφερε να αγωνιστεί στην Ευρώπη, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση του πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα δώσουν το 100% για να καταφέρει ξανά ο σύλλογος να βρεθεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Καλαϊτζής στα panionianea.gr:

«Όλοι μας περιμέναμε τα ευρωπαϊκά παιχνίδια πως και πως. Η αποκόμιση εμπειριών ήταν ο βασικός στόχος της συμμετοχής μας σε αυτή τη μεγάλη ευρωπαϊκή διοργάνωση, αλλά όπως είχε πει και ο προπονητής μας, είχαμε στο μυαλό μας ότι είμαστε ικανοί να προκριθούμε στους 16. 

Η πορεία μας ξεκίνησε ιδανικά, αντιμετωπίζοντας έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο, αλλά δυστυχώς δεν αντέξαμε στον γρήγορο ρυθμό του αγώνα μέχρι το τελος, λόγω της αγωνιστικής απραξίας για ένα μήνα. Το ίδιο συνέβη και στα επόμενα παιχνίδια, όπου η κούραση ήταν πιο εμφανής. Σαφώς, το γεγονος της επιστροφης του συλλόγου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αποτελεί από μόνο του επιτυχία. Τέτοια παιχνίδια "μεγαλώνουν" έναν σύλλογο και είναι σημαντική παρακαταθήκη για όλους μας, πόσο μάλλον για τους νεότερους της ομάδας, παιδιά τα οποία ακόμα πάνε σχολείο.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Ηλία Μπουζαλά για την προσπάθεια που κατέβαλλε έτσι ώστε η ομάδα να καταφέρει να βρεθεί στην Βαρκελώνη για αυτά τα παιχνίδια και εμείς οι αθλητές θα δώσουμε το 100% για να κερδίσουμε το ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσα από το πρωτάθλημα και να βρεθούμε πάλι σε μια τόσο μεγάλης σημασίας για τον σύλλογο διοργάνωση».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια