Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δημήτρης Χριστοδούλου: «Συγχαίρουμε τον Κυριάκο Σκούρα, αγαπάει και σέβεται την ιστορία του συλλόγου»

Ο Πρόεδρος των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Πανιωνίου, Δημήτρης Χριστοδούλου , προχώρησε σε δήλωση, μέσω του panionianea.gr , αναφερόμενος ...

Ο Πρόεδρος των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Πανιωνίου, Δημήτρης Χριστοδούλου, προχώρησε σε δήλωση, μέσω του panionianea.gr, αναφερόμενος -μεταξύ άλλων- στον Κυριάκο Σκούρα, στον Δημήτρη Κοροπούλη, αλλά και στο φιλανθρωπικό πρόσωπο του Συνδέσμου. Παράλληλα, έστειλε και τις ευχές του προς όλο το κόσμο για τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων που διανύουμε.

Αναλυτικά όσα είπε: 

"Θέλω σαν Πρόεδρος του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Πανιωνίου Γυμναστικού Συλλόγου Σμύρνης εγώ και όλα τα μέλη του ΔΣ να συγχαρούμε θερμά τον Κυριάκο Σκούρα που αποτελεί και ενεργό μέλος του συνδέσμου μας, ο οποίος κατάφερε με τη σωτήρια παρέμβαση του να φρενάρει την ανώμαλη κατρακύλα, τον ανώμαλο κατήφορο της αγαπημένης ιστορικής μας ομάδας. Μας έσωσε από τα χειρότερα. Εμείς είμαστε πάντοτε στο πλευρό του σε ό,τι χρειαστεί. 

Μην ξεχνάμε ότι και μερικά χρόνια πριν όταν ο Πανιώνιος είχε βρεθεί και πάλι στα δύσκολα, βοήθησε μαζί με τους συνεργάτες του, (έβαλε πλάτη στη σωτηρία της ομάδας). Έχει φορέσει τη φανέλα του Πανιωνίου, αγαπάει και ξέρει να σέβεται την ιστορία του συλλόγου.

Είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας ο οποίος πάντοτε ξέρει και διαχειρίζεται σωστά τα πράγματα με μελετημένο και επιτυχημένο προγραμματισμό. Η ενέργεια του αυτή, στο να συμμετάσχει στη διάσωση του Πανιωνίου, μας κάνει υπερήφανους που έχουμε ένα τέτοιο στέλεχος & ενεργό μέλος των παλαιμάχων. 

Σημειωτέον ότι στις προηγούμενες εκλογές του συνδέσμου, μας το 2019, του είχαμε προτείνει να αναλάβει και Πρόεδρος. Δηλαδή να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο και να τον κάνουμε Πρόεδρο. Αλλά λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων, αφού μας ευχαρίστησε εγκάρδια, δεν αποδέχτηκε. Επίσης να μην ξεχάσουμε να αναφερθούμε και στον προπονητή μας τον Δημήτριο Κοροπούλη, όπου πάντα πιστός στρατιώτης δίνει τον τόνο προωθεί και προσπαθεί χρόνια τώρα να μεταδώσει το Πανιώνιο πνεύμα και για ακόμα μια φορά κάνει εξαιρετική δουλειά, δείχνοντας τον ένα και μοναδικό δρόμο προς την άνοδο στις μεγάλες κατηγορίες, εκεί που ανήκει ο Ιστορικός μας. Είμαι σίγουρος ότι όλα τα τμήματα του Πανιωνίου θα κάνουν αυτό που πρέπει, διότι πάντα στα δύσκολα ο σύλλογος αυτός συσπειρώνεται,  ξεχωρίζει και βγαίνει πιο δυνατός. 

Στον σύνδεσμο είμαστε όλοι αγαπημένοι, ενωμένοι, και λειτουργούμε με γνώμονα φιλανθρωπικό και κοινωνικό πνεύμα. Στηριζόμενοι στην αλληλεγγύη, στην ανθρωπιά, βοηθάμε ευπαθείς ομάδες συνανθρώπων μας προσφέροντας τρόφιμα, αγάπη και συμπόνια. Στεναχωριόμαστε γιατί η πανδημία μας έχει καταστήσει στο διάστημα αυτό ανενεργούς. Ευχόμαστε το συντομότερο να περάσουμε στην κανονικότητα για να συνεχίσουμε και Θεού θέλοντος να επανέλθουμε στην κανονικότητα ώστε να μπορούμε με συχνές φιλανθρωπικές και κοινωνικές εκδηλώσεις να δείχνουμε, όπως έχουμε συνηθίσει, το κοινωνικό μας πρόσωπο όπως πάντοτε το πράτταμε. Πχ Κάθε χρόνο στις 9 Σεπτεμβρίου όπου είναι η γιορτή του εθνομάρτυρα του Μητροπολίτη Σμύρνης Αγίου Χρυσοστόμου Σμύρνης ο οποίος έχει αποτελέσει το θερμουργό και στυλοβάτη, (ο οποίος είναι επίτιμος πρόεδρος της ομάδας μας) της Πανιώνιας δημιουργίας παίζουμε φιλανθρωπικά παιχνίδια με ομάδες της προσφυγιάς, τιμούμε πρόσωπα του αθλητισμού (και όχι μόνο) και προσφέρουμε τρόφιμα, φάρμακα κτλ σε φτωχές οικογένειες.

Ο σύνδεσμος μας όπως κάθε χρόνο και στις μέρες αυτές, όπως κάθε φορά έτσι και φέτος (στο μέτρο που μπορούμε και μας επιτρέπεται) θα μοιράσει τρόφιμα σε οικογένειες, που έχουν άμεσα την ανάγκη μας για να ανακουφιστούν και να αισθανθούν όμορφα για να περάσουνε αυτές τις ημέρες των εορτών όσο γίνεται πιο ανθρώπινα, χαρούμενα, αγαπημένα και χριστιανικά.

Δείχνοντας και προάγοντας το Πανιώνιο πνεύμα της μεγάλης Πανιώνιας οικογένειας, με αγάπη, στοργή, συμπόνια, ανθρωπιά και αλληλεγγύη.

Εμείς στον Πανιώνιο είμαστε μία οικογένεια, πιστοί στρατιώτες του Πανιωνίου. Αφιερώνουμε τον πολύτιμο χρόνο μας, υπηρετούμε αγνά, ταπεινά και ανιδιοτελώς την ιστορία της αγαπημένης μας ομάδος και όπου αγωνιζόμαστε για φιλανθρωπικό πάντοτε σκοπό, δράττουμε της ευκαιρίας και προάγουμε προς τα έξω την ένδοξη ιστορία της μεγάλης αγαπημένης προσφυγικής ομάδας μας, που τυγχάνει ιδιαίτερου θαυμασμού απ’ όλο το φίλαθλο κοινό της Ελλάδας.

Ευχόμαστε Χρόνια Πολλά και καλές γιορτές με υγεία. αγάπη, αλληλεγγύη, ανθρωπιά. Να περάσουμε αυτές τις άγιες μέρες που έχουμε μπροστά μας, όσο γίνεται καλύτερα, ξεπερνώντας το μεγάλο πρόβλημα της πανδημίας."

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Παλαιμάχων

Πρόεδρος: Χριστοδούλου Δημήτριος                        

Αντιπρόεδρος : Κεμενίδης Παναγιώτης

Γενικός Γραμματέας : Δημητρίου Ιωάννης 

Ειδικός Γραμματέας : Ζευγαρόπουλος Σάββας, 

Ταμίας Α’:  Χάιτας Μπάμπης, 

Β’ Ταμίας : Σωπίδης Χρήστος και στο Ποδοσφαιρικό Τμήμα : Νικολαΐδης Κλεάνθης, Παπαχριστόπουλος Ιωάννης. Χασιώτης Στέλιος και Κοτσοβός Νικόλαος.

Από τον Σπύρο Καλαματιανό

Δεν υπάρχουν σχόλια