Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάνθηρες: «Ακυρώστε τις εκλογές ή ανοίξτε την διαδικασία σε όλα τα μέλη, νέα και παλιά»

«Ακυρώστε τις εκλογές ή ανοίξτε την διαδικασία σε όλα τα μέλη, νέα και παλιά». Αυτό είναι το ουσιαστικό μήνυμα των Πανθήρων, στην μακροσκελή...

«Ακυρώστε τις εκλογές ή ανοίξτε την διαδικασία σε όλα τα μέλη, νέα και παλιά». Αυτό είναι το ουσιαστικό μήνυμα των Πανθήρων, στην μακροσκελή ανακοίνωση που εξέδωσαν, σχετικά με το θέμα των εκλογών στον Ερασιτέχνη. 

Διαβάστε αναλυτικά οσα αναφέρουν οι οργανωμένοι οπαδοί του Πανιωνίου:

Ανακοίνωση Panthers Club 1983

«Καθαρό αέρα επειγόντως»

Το έτος 2020 ήταν για τον Σύλλογό μας εφιαλτικό. Ωστόσο, δεν έφταιξε η κακή χρονιά. Το θλιβερό κατάντημα, γιατί περί αυτού πρόκειται, ήταν αποτέλεσμα μιας χρόνιας παθογένειας στα διοικητικά του Πανιωνίου, που δεν άντεξε άλλο να καλύπτεται από το μακιγιάζ. 

Η μούχλα έφαγε και τα τελευταία αποθέματα του γυαλιστικού που έμπαινε χρόνια με σκοπό να καλύψει το σαθρό πάτωμα που υπήρχε από κάτω.

Ο Σύλλογος έφτασε στο σημείο που όλοι φοβόμασταν αλλά και που μέσα μας όλοι γνωρίζαμε πως ήταν θέμα χρόνου για να φτάσει. 

Ελπίζαμε για αρκετό καιρό πως με κάποιον μαγικό τρόπο δεν θα έφταναν εδώ τα πράγματα αλλά τελικά η ωμή πραγματικότητα υπερίσχυσε των δεήσεων και των ευχολογιών. 

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να ζητήσουμε συγγνώμη γιατί και εμείς περιμέναμε κάτι, κάπως να γίνει ούτως ώστε να μην φτάσει ο Πανιώνιος εδώ. Δεν θέλαμε να έχουμε εμπλοκή με τα διοικητικά.

Άλλωστε, πάντα λέγαμε πως η θέση μας είναι στην κερκίδα και όχι στα γραφεία. Συνεχίζουμε να το πιστεύουμε.

Όμως .. με όλα αυτά που ζούμε, αποφασίσαμε πως αυτή τη στιγμή επιβάλλεται να μπούμε και εμείς στα γραφεία γιατί συνειδητοποιήσαμε πως οι άνθρωποι που βρίσκονται εκεί δεν μπορούν ή για κάποιους άλλους λόγους δεν γίνεται να σηκώνουν το τεράστιο βάρος του σήματος του Ιστορικού Πανιωνίου. 

Περιμέναμε πολύ καιρό, εξαντλώντας κάθε δυνατότητα να εμφανιστεί κάποιος ή κάποιοι που θα δείξουν ειλικρινή διάθεση να εργαστούν για ένα καλύτερο αύριο της ομάδας μας. 

Ωστόσο, αυτό δεν υλοποιήθηκε και η δική μας εμπλοκή, με γνώμονα τον κώδικα ηθικής προς τον Σύλλογο, έγινε μονόδρομος.

Προσπαθήσαμε λοιπόν να μάθουμε, να καταλάβουμε και να αφουγκραστούμε τον τρόπο που διοικείται ο ερασιτέχνης. Ήμασταν παρόντες παντού, τους τελευταίους έξι μήνες. Τα μάτια του Συνδέσμου ήταν σε όλες τις ανοιχτές και τις κλειστές συζητήσεις. 

Θελήσαμε να μην βάλουμε κανέναν στο εδώλιο του κατηγορουμένου και να μην παίξουμε τον ρόλο του μπάτσου ή και του δικαστή του Συλλόγου. 

Θεωρήσαμε υπεύθυνο και ώριμο εκ μέρους μας να πάμε όμορφα και ήρεμα σε συζήτηση με την τωρινή διοίκηση έχοντας ως σκοπό να βοηθήσουμε τον Πανιώνιο και όχι να τον διοικήσουμε. 

Μέχρι και πριν από μερικές εβδομάδες νομίζαμε πως μιλάμε σε κοινούς ανθρώπους και όχι σε διπλωμάτες. Κάναμε λάθος. Σε σημεία που επήλθε δική μας χαλάρωση το τελευταίο διάστημα διαπιστώσαμε διάθεση να επανέλθουν οι παλιές σκοτεινές και αδιαφανείς λογικές που έφεραν τον Σύλλογο εδώ που είναι. 

Άνθρωποι που μας έλεγαν πως δεν θα κατεβούν στις εκλογές, κατεβαίνουν. 

Άνθρωποι που συμφωνούσαν στην διαφάνεια που ζητήσαμε παίζουν παρασκηνιακά παιχνίδια στο παρά ένα των εκλογών. 

Από την στιγμή που προκηρύχθηκαν οι εκλογές του ερασιτέχνη, το εκλογικό σώμα διευρύνεται μέρα με τη μέρα από ανθρώπους που τους τελευταίους μήνες δεν υπήρχαν πουθενά. 

Ήμασταν σε κάθε ανάσα του Συλλόγου, καθημερινά τους περασμένους μήνες. Δεν είδαμε κανέναν από αυτούς που σήμερα (δήθεν) κόπτονται για το αύριο του ερασιτέχνη να βρίσκεται κοντά. Να έχει διάθεση να βοηθήσει στα τεράστια θέματα που είχε ο Σύλλογος να αντιμετωπίσει (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, γυναικείο μπάσκετ, αίθουσα members, αίθουσα ενόργανης, covid, οικονομικός έλεγχος, ακαδημίες, κλειστό μπάσκετ κλπ). 

Δεν τους είδαμε στα Δ.Σ., δεν τους είδαμε στις ανοιχτές συνελεύσεις, δεν τους είδαμε στις κρίσεις που τρέχαμε κάθε ώρα και λεπτό εμείς οι «μαλάκες», δεξιά και αριστερά, για να προασπίσουμε την υπόληψη και την τιμή του Πανιωνίου. 

Μερικές ώρες πριν την λήξη της προθεσμίας των ανανεώσεων των μελών, οι ψηφοφόροι με δικαίωμα ψηφοφορίας διπλασιάστηκαν! 

Πρόεδροι ανακοινώνουν την υποψηφιότητα τους χωρίς πρόγραμμα. Και μας καλούν να ψηφίσουμε, τι ακριβώς;

 Εμείς, το Panthers Club 1983 σύσσωμοι δηλώνουμε αηδιασμένοι με τις μεθοδεύσεις των τελευταίων ωρών και καλούμε τον κόσμο που συμμετείχε κατά εκατοντάδες στις ανοιχτές συνελεύσεις του καλοκαιριού να μποϊκοτάρει τις εκλογές. 

Οι εκλογές του ερασιτέχνη μεθοδεύονται προς μια κατεύθυνση αδιαφάνειας και συνέχισης του καθεστώτος που είχαμε μέχρι σήμερα στον Πανιώνιο. 

Εμείς δεν θα το επιτρέψουμε να γίνει όλο αυτό, είτε με το καλό (που προσπαθήσαμε και προσπαθούμε μέχρι σήμερα), είτε με τον άλλο τρόπο, που ξέρετε και θυμάστε όλοι. Θα τρέχετε όπως τρέχανε οι μπράβοι του χοντρού (που δεν ξεχνάμε ποιον υποψήφιο είχε έρθει να στηρίξει) αν δεν μπείτε στην λογική της διαφάνειας και της καθαρής επόμενης μέρας. 

Ζητάμε ακύρωση των εκλογών ή ανοίξτε τις εκλογές να ψηφίσουν και τα νέα μέλη που γράφτηκαν φέτος. Αλλιώς θα πάμε με όλα τα στοιχεία που έχουμε σε κάθε νόμιμο μέσο να ζητήσουμε ευθύνες για να ξεκαθαρίσει το τοπίο. 

Έχετε απέναντί σας όχι μόνο τους οπαδούς αλλά και όλο τον υγιή κόσμο του μεγαλύτερου Συλλόγου. Θα γίνουν όσα δεν έχουν γίνει ποτέ στον Πανιώνιο αν δεν αλλάξετε στάση. 

Ακυρώσετε τις εκλογές ή ανοίξετε την διαδικασία σε όλα τα μέλη, νέα και παλιά.

Προειδοποιούμε για τελευταία φορά. Αυτό που συνέβαινε μέχρι σήμερα στον Πανιώνιο θα αλλάξει. Είτε το θέλετε, είτε όχι.

Panthers Club 1983

1 σχόλιο

  1. Ανατρέχοντας στις ανακοινώσεις της γραμματείας του ΠΓΣΣ, με ημερομηνία 30/11/2020, είναι αναρτημένα 132 ονόματα των ταμειακώς εντάξει μελών, δηλαδή εκείνων που έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν η εκλέγεσθαι. 132 !!! Ναι το ιστορικό σωματείο έχει μόνον 132 ταμειακώς εντάξει μέλη. Τραγικό. Επιστολές ειδοποίησης της γραμματείας του συλλόγου εστάλησαν στα Μέλη ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή