Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Ο Πανιώνιος ανήκει στον κόσμο του, η ομάδα είναι από ατσάλι» (sound)

Στον αέρα του Panionianea Radio φιλοξενήθηκε ο Φώτης Κωσταρίδης.  Καλεσμένος της Πανιώνιας Εκπομπής ήταν το μέλος της διοικουσας επιτροπής ...

Στον αέρα του Panionianea Radio φιλοξενήθηκε ο Φώτης Κωσταρίδης. 

Καλεσμένος της Πανιώνιας Εκπομπής ήταν το μέλος της διοικουσας επιτροπής του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου, Φώτης Κωσταρίδης, ο οποίος μίλησε για όλα τα θέματα της ομάδας ποδοσφαίρου, τη νέα αρχή που γίνεται στο τμήμα, την στήριξη του κόσμου, αλλά και την οικονομική και ηθική βοήθεια από πολλούς ανθρώπους προς τον σύλλογο.

Διαβάστε κάποια αποσπάσματα από τα όσα είπε στο Panionianea Radio:

Για τον Πανιώνιο και την ενότητα που υπάρχει: "Κάνετε πολύ καλά και ξεκινάτε ξανά τις εκπομπές τώρα, γιατί άλλη πολυτέλεια δεν έχουμε όσον αφορά μία Πανιώνια μάζωξη στον κόσμο και γενικά για ενημέρωση για τον Πανιώνιο. Καλό θα είναι μήπως να τις κάνετε και πιο συχνά, να βγάζετε κι άλλους που θέλουν να μιλήσουν, εκπροσώπους από διάφορα τμήματα, και από το σύνδεσμο. Οπότε μία κουβέντα να γίνεται είναι πολύ καλό. Έτσι κι αλλιώς ο αυτή τη στιγμή θα πρέπει να θεωρήσουμε όλοι μας ότι είμαστε σε εισαγωγικά ιδιοκτήτες του Πανιωνίου, ο σύλλογος ανήκει στον κόσμο, όλα τα τμήματα είναι στον Ερασιτέχνη. Καλό θα είναι να έχουμε μία συσπείρωση του κόσμου, το έχουμε πολύ ανάγκη αυτή τη στιγμή. Οπότε καλώς ή κακώς δεν ξέρω αν είναι η καλύτερη στιγμή να συζητάμε όσον αφορά τη διοίκηση του ερασιτέχνη, για ανικανότητες ή κάτι που πήγε λάθος κλπ, το θέμα είναι να κοιτάμε μπροστά. Και στο ποδοσφαιρικό τμήμα και οπουδήποτε θέλει ο καθένας στον Ερασιτέχνη για να βοηθήσει δεν υπάρχει πόρτα κλειστή, όποιος θέλει μπορεί να έρθει να βάλει το χεράκι του να το πω έτσι".

Για την ανταπόκριση του κόσμου στο ποδοσφαιρικό τμήμα: "Πιστεύω ότι αν αυτή τη στιγμή τα γήπεδα ήταν ανοιχτά θα είχαμε τουλάχιστον 3.000 κόσμο. Είναι κάτι που το έχουμε συζητήσει. Πιστεύω ότι αυτό τα λέει όλα για την συσπείρωση του κόσμου. Ο Κόσμος έχει όρεξη να δει πραγματική μπάλα, αυτά που έχει δει αυτές τις αγωνιστικές είναι κάτι διαφορετικό. Βλέπεις κάτι τελείως διαφορετικό για τον Πανιώνιο, δεν μπορώ να το εξηγήσω, είναι κάτι όμορφο.

Μην κρυβόμαστε, την ομάδα αυτή δεν την δημιουργήσαμε, ούτε εγώ, ούτε ο Γιάννης, ούτε ο Δημήτρης. Πέρα από κάποιες μικρές προσθήκες που έγιναν, η ομάδα αυτή προυπήρχε, ήταν του Δημήτρη Κοροπούλη και έχουν κάνει μόνοι τους αυτή τη δουλειά".

Για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής: "Αυτό το πρωτάθλημα δεν το ξέρει κανένας, όλοι έλεγαν στην αρχή για ομάδες, καλές και κακές, αλλά κανεις δεν το ξέρει. Στην αρχή είχαμε έν προβληματισμό στο πως θα αντιμετωπίσουν τα παιδιά το άγχος, που ξαφνικά μπήκαν μπροστά και έπεσε ένα βάρος πάνω τους. Αυτό το άγχος το ξεπέρασαν όμως γρήγορα.

Δεν προλάβαμε ακόμα να το χαρούμε, γιατί το χαιρόμαστε έως τώρα. Έγινε όλη αυτή η διακοπή, ευτυχώς έχουμε βρει τρόπους για να προπονούνται τα παιδιά αυτή την περίοδο. Αυτό το κομμάτι το έχει αναλάβει καθαρά ο Γιάννης Μανιάτης, έχει βάλει την ομάδα σε ένα πρόγραμμα. Ο Γιάννης καταλαβαίνει καλύτερα από όλους μας πως είναι η κατάσταση".

Για το γεγονός πως είναι πολύ πιθανό να δούμε ξανά μπάλα στην Γ' Εθνική με τη νέα χρονιά: "Και εγώ έτσι πιστεύω, όλοι μας το λέμε αυτό. Αν θα κάνει καλό ή κακό, δεν το ξέρω. Δεν γνωρίζουμε την κατηγορία, δεν ξέρουμε πως θα ανταπεξέλθει και η δικιά μας ομάδα. Η ομάδα αυτή όμως είναι από ατσάλι, θα βρει ξανά γρήγορα τον ρυθμό της".

Η ομάδα φέτος δεν έχει δικαίωμα ανόδου, κάτι που θα προσπαθήσει τη νέα σεζόν: "Τα παιδιά θα συνεχίσουν όπως αγωνίζονται έως τώρα. Μέσα στα αποδυτήρια τα παιδιά παίζουν για να βγουν πρώτοι και να πάνε για άνοδο, δεν το σκέφτονται καθόλου. Αυτό τουλάχιστον στο ψυχολογικό κομμάτι, του χρόνου σίγουρα θα χρειαστούν κάποιες προσθήκες, θέλουμε όμως ο κορμός να μείνει με παιδιά νεαρής ηλικίας, είναι κάτι που ο Γιάννης (Μανιάτης) το έχει λατρέψει, επιμένει σε αυτό το κομμάτι. Εμείς ακολουθούμε ότι πει ο Γιάννης, έχουμε ξεκαθαρίσει τις θέσεις μας, τις αρμοδιότητες μας".

Και ο Νίκος Σπυρόπουλος έχει βοηθήσει σημαντικά...:"Ο Νίκος είναι μέσα στα άτομα που θέλω να δηλώσω δημόσια ευχαριστία. Είναι πολλά αυτά τα άτομα βέβαια, αφανείς ήρωες είναι όλοι, έχουν βάλη πλάτη όλοι. Φυσικά ο Νίκος Σπυρόπουλος, ο Δημήτρης Καταβάτης ο προσωπικός γυμναστής της ομάδας, ο κ. Πατούλιας ο γιατρός της ομάδας που τρέχει μαζί μας, ακόμα και εσείς που έχετε συμβάλει με την μετάδοση του αγώνα, είναι κάτι πολύ σημαντικό. Όλος ο κόσμος έχει βάλει πλάτες. Ο Καραστεφανής, o Κοδέλλα για τα βίντεο που κάνουν, τον Δήμο Νέα Σμύρνης που δεν είναι απών και με την βοήθεια του στις μεταδόσεις των αγώνων. Η στήριξη δεν είναι μόνο οικονομική, είναι και ηθική η στήριξη. Εντάξει θα χρειαστείς την οικονομική για να βγάλεις το μπάτζετ της χρονιάς, όμως είναι και η ηθική που δεν έχει να κάνει με το χρήμα και την χρειάζεσαι με κάθε πρέξη".

Για το αν υπάρχει εικόνα από τη κίνηση των διαρκείας: "Έχουμε εικόνα φυσικά. Αυτή τη στιγμή έχουν πωληθεί περίπου 400 διαρκείας, δεν θα σταθώ στο νούμερο αν είναι μεγάλο ή όχι. Εγώ θέλω να ευχαριστήσω και όλα τα παιδιά της ομάδας και τους 400 που πήραν το διαρρκείας, το οποίο φέτος ουσιαστικά είναι κάρτα στήριξης. Θα ευχαριστήσω και όλους αυτούς τους φίλους που δεν μπόρεσαν να αγοράσουν την κάρτα, λόγω και των προβλημάτων των οικονομικών που υπάρχουν ή επειδή είναι αγανακτισμένοι από όλα αυτά που΄εχουν γίνει στο σύλλογο και εγώ έτσι μπορεί να ήμουν δεν το κρύβω. Είμαστε όλοι κουρασμένοι στον Πανιώνιο όσον αφορά το θέμα των διοικήσεων. Είναι κάτι που κάθε 3-4 χρόνια το συζητάμε".

Για το εγχείρημα που έγινε διοικητικά: "Αυτό το εγχείρημα δεν το είχαμε σχεδιάσει. Αναγκαστήκαμε και το λέω με την καλή έννοια, να μπούμε μπροστά επειδή δεν βλέπαμε κάτι άλλο να γίνεται. Θέλαμε να κρατήσουμε τον σύλλογο εντός Πανιώνιος οικογένειας, ώστε σιγά -σιγά να οδηγήσουμε την ομάδα στην επόμενη ημέρα, με βήμα βήμα, με σταθερότητα. Η ομάδα καλώς ή κακώς ήρθε εδώ τώρα, θα πρέπει να το πιστέψουμε και να σηκώσουμε μανίκια για να καταφέρει ο σύλλογος επιτέλους να αποκτήσει μία αξιοπρέπεια".

Ακούστε αναλυτικά ολόκληρη την συνέντευξη του Φώτη Κωσταρίδη στον αέρα του Panionianea Radio (από το 25:15).
 

Δεν υπάρχουν σχόλια