Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

SMS στο 13033: Πότε θα απαγορεύεται η μετακίνηση

Μία μεγάλη αλλαγή έρχεται στο 13033 σε σχέση με την πρώτη φάση της καραντίνας όπου οι πολίτες μπορούσαν μέσα στη μέρα να μετακινούνται χωρίς...

Μία μεγάλη αλλαγή έρχεται στο 13033 σε σχέση με την πρώτη φάση της καραντίνας όπου οι πολίτες μπορούσαν μέσα στη μέρα να μετακινούνται χωρίς όριο στέλνοντας SMS.

Αυτή τη φορά, όπως αποκάλυψε στον ΑΝΤ1 ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης, αν το σύστημα δει πολλές μετακινήσεις στη συγκεκριμένη περιοχή, θα σας κόψει.

Ο γ.γ. απάντησε σε πολλές ερωτήσεις για τα sms στο 13033, το έντυπο βεβαίωσης μετακίνησης εργαζομένου, την απαγόρευση κυκλοφορίας. Μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι το 13033 θα κόβει μετακινήσεις αν το σύστημα δει πολλές μετακινήσεις στη συγκεκριμένη περιοχή. Βέβαια, ερωτημάτα γι’ αυτό εγείρονται σε περίπτωση που κάποιος πολίτης έχει 2-3 αριθμούς κινητού και στέλνει από διαφορετικές SIM SMS στο 13033.

Όπως και να έχει, οι πολίτες στέλνοντας SMS 13033 θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να τσεκάρουν αν τους έχει έρθει επιβεβαίωση. Η μετακίνηση σε άλλο νομό δεν επιτρέπεται πέραν των δικαιολογιών που έχουν προβλεφθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια