Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μαργέτης: «Μεταγραφή και rapid test στο πλαίσιο της χορηγίας»

Σε γραπτή δήλωση, την οποία απέστειλε στα panionianea.gr, προχώρησε ο Αντώνης Μαργέτης. Ο κ. Μαργέτης - ο οποίος επιθυμεί να πάρει τα ηνία ...

Σε γραπτή δήλωση, την οποία απέστειλε στα panionianea.gr, προχώρησε ο Αντώνης Μαργέτης.

Ο κ. Μαργέτης - ο οποίος επιθυμεί να πάρει τα ηνία του τμήματος μπάσκετ- αναφέρει πως είναι πρόθυμος να αναλάβει το κόστος των rapid test που θα γίνουν στην ομάδα, εφόσον και όταν βέβαια επιτραπούν οι ομαδικές προπονήσεις.

Επίσης, αναφέρει πως στο πλαίσιο της χορηγίας του, είναι διατεθειμένος να ενισχύσει την ομάδα με την προσθήκη ενός παίκτη, γνωστοποιώντας μάλιστα πως ήδη έχει κατατεθεί πρόταση στον πόιντ γκαρντ Κανέλλο Γαρμπή, ο οποίος είχε αγωνιστεί και το 2015 στον Πανιώνιο. Βέβαια να σημειώσουμε πως πρέπει να ξεκαθαριστεί αν υπάρχει η δυνατότητα για την περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση των ομάδων της Β΄Εθνικής (ο κανονισμός λέει πως κατά την διάρκεια της σεζόν μπορούν να αποκτηθούν μόνο παίκτες που τα τελευταία δύο χρόνια ήταν ανενεργοί).

Αναλυτικά η σχετική δήλωση του Αντώνη Μαργέτη: 

"Στο πλαίσιο της συμφωνίας για την ανάληψη της διοίκησης του τμήματος μπάσκετ και έως ότου αυτή ολοκληρωθεί, βρισκομαστε σε συζήτηση έχοντας καταθέσει πρόταση στον αθλητή Κανέλλο Γαρμπή. Η ενίσχυση του ρόστερ είναι απαραίτητη προκειμένου η ομάδα να έχει μια καλη πορεία. Το κόστος της μεταγραφής, καθώς και το κόστος των rapid test -ώστε να δωθεί η δυνατότητα να ξεκινήσουν οι προπονήσεις- θα καλυφθεί στο πλαίσιο της χορηγίας".

Δεν υπάρχουν σχόλια