Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

panionianea.gr Live web TV: Βόκολος και καλεσμένοι... έκπληξη!

Ετοιμαζόμαστε για μία ακόμη πολύ ενδιαφέρουσα LIVE Πανιώνια Εκπομπή, στην Web TV του panionianea.gr. Το... τηλεοπτικό μας ραντεβού έχει δοθε...

Ετοιμαζόμαστε για μία ακόμη πολύ ενδιαφέρουσα LIVE Πανιώνια Εκπομπή, στην Web TV του panionianea.gr.

Το... τηλεοπτικό μας ραντεβού έχει δοθεί για το βράδυ της Κυριακής (29/11), στις 20:00, όπου ο εκλεκτός καλεσμένος μας θα είναι ο παλαίμαχος άσος και πρώην προπονητής του Ιστορικού Λεωνίδας Βόκολος, με τον οποίο έχουμε να πούμε πολλά, να θυμηθούμε μεγάλες Πανιώνιες στιγμές, αλλά και να αναφερθούμε στο παρόν και στο μέλλον του συλλόγου. 

Κατά την διάρκεια της εκπομπής, όμως, θα έχουμε και άλλους.... κυανέρυθρους καλεσμένους, οι οποίοι έχουν συνδέσει το όνομα τους με τον Ιστορικό και θα αποτελέσουν έκπληξη τοσο για τον Λεωνίδα Βόκολο, όσο και για τους φίλους του Πανιώνιου!

Στην παρέα μας θα είναι και ο δημοσιογράφος - ρεπόρτερ του Ιστορικού εδώ και πολλά χρόνια, Μιχάλης Λαδόπουλος.

Φυσικά -όπως πάντα- οι τηλεθεατές θα παίρνουν ενεργά μέρος στην εκπομπή, με τα μηνύματα τους, τις ερωτήσεις και τα σχόλια τους.

Το νέο μας τηλεοπτικό ραντεβού, λοιπόν, την Κυριακή (29/11/20), στις 20:00Ζωντανά στο κανάλι του panionianea.gr στο youtube και στην σελίδα μας στο Facebook

panionianea.gr Live web TV με καλεσμένο τον Λεωνίδα Βόκολο (29/11/20)

Δημοσιεύτηκε από panionianea.gr στις Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020

Δεν υπάρχουν σχόλια