Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

panionianea.gr Live Web TV: Δείτε την Πανιώνια Εκπομπή με καλεσμένο τον Αντώνη Σαπουντζή (VIDEO)

Μία άκρως ενδιαφέρουσα Live Πανιώνια Εκπομπή, μέσα από το Web TV του panionianea.gr, είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει ο κόσμος του Ιστορι...

Μία άκρως ενδιαφέρουσα Live Πανιώνια Εκπομπή, μέσα από το Web TV του panionianea.gr, είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει ο κόσμος του Ιστορικού (και όχι μόνο) το βράδυ της Κυριακής (22/11).

Ο Γιώργος Καρμίρης ήταν στην παρουσίαση και μαζί με τον Παναγιώτη Κυπραίο και τον Κωνσταντίνο Δραγούνη μίλησαν μαζί με όλο τον κυανέρυθρο κόσμο για πολλά και ενδιαφέροντα Πανιώνια θέματα.

Καλεσμένος ήταν ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου, ο πολύ αγαπητός σε όλους μας, Αντώνης Σαπουντζής, με τον οποίο πραγματικά κάναμε μία εξαιρετική και πολύ ευχάριστη κουβέντα.

Μαζί μας ήταν και ο Μάκης Διόγος, που εξέφρασε την άποψη του για τα κυανέρυθρα και όχι μόνο θέματα, ενώ θυμήθηκε και πολλές στιγμές από την εποχή που ο Αντώνης Σαπουντζής μεγαλούργησε με την φανέλα του Ιστορικού.

Επίσης σε ρόλο καλεσμένου... έκπληξη ήταν ο παλαίμαχος άσος της ομάδας, Δημήτρης Μπουγάς, ο οποίος όμως δυστυχώς είχε λίγοτερο χρόνο στον τηλεοπτικό αέρα, λόγω αδυναμίας του σήματος που είχε το internet του. Σε μία από τις επόμενες εκπομπές, όμως, θα δώσει ξανά το δυναμικό "παρών" του!

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως για μία ακόμη φορά η συμμετοχή των φίλων του Πανιωνίουμε τα μηνύματα, τα σχόλια και τις ερωτήσεις του, ήταν πολύ μεγάλη και πραγματικά σας ευχαριστούμε όλους πάρα πολύ!

Πατήστε το play και δείτε ολόκληρη την πρώτη Live Web TV του panionianea.gr, με καλεσμένο τον Αντώνη Σαπουντζή:

Δεν υπάρχουν σχόλια