Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μετά τις εκλογές του Ερασιτέχνη οι εξελίξεις με Μαργέτη

Ο Αντώνης Μαργέτης έχει καταθέσει την πρόταση του στον Ερασιτέχνη Πανιώνιο, για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας μπάσκετ του Ιστορικού. Από τη...

Ο Αντώνης Μαργέτης έχει καταθέσει την πρόταση του στον Ερασιτέχνη Πανιώνιο, για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας μπάσκετ του Ιστορικού.

Από την πλευρά του ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. απάντησε επίσημα στον κ. Μαργέτη πως οι τελικές συζητήσεις για το αν θα γίνει αποδεχτή ή όχι η εν λόγω πρόταση θα γίνουν μετά τις εκλογές που θα διεξαχθούν το προσεχές διάστημα στον Ερασιτέχνη (κορονοϊού επιτρέποντος).

Να αναφέρουμε, πως λόγω της αλλαγής στον αθλητικό νόμο, στον Ερασιτέχνη είναι υποχρεωμένοι να προχωρήσουν σε αλλαγή καταστατικού και αρχαιρεσίες. Έτσι, μόλις ολοκληρωθούν οι σχετικές διαδικασίες, αναμαίνεται να υπάρξει η συζήτηση ανάμεσα στις δύο πλευρές για το τμήμα μπάσκετ του συλλόγου.

Τέλος, η μεριά του κ. Μαργέτη αναφέρει πως αν επιτραπούν οι προπονήσεις, άσχετα με την έκβαση της συμφωνίας, θα χορηγήσει τα ετήσια έξοδα δύο νέων παικτών, οστε να δυναμώσει και να ολοκληρωθεί το ροστερ της ομάδας.

1 σχόλιο