Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ντάριο Φερνάντες: «Σας αγαπώ παιδιά, ο Πανιώνιος θα επιστρέψει εκεί που ανήκει» (video)

Ο Ντάριο Φερνάντες έχει πάντα στο μυαλό του και στην καρδιά του τον Πανιώνιο, κάτι που απέδειξε για μία ακόμη φορά. Ο παλαίμαχος Αργεντινός ...

Ο Ντάριο Φερνάντες έχει πάντα στο μυαλό του και στην καρδιά του τον Πανιώνιο, κάτι που απέδειξε για μία ακόμη φορά.

Ο παλαίμαχος Αργεντινός παικταράς του Ιστορικού, μέσω ενός συγκινητικού βίντεο, αποθέωσε τους Μανιάτη και Κοντοέ, ενώ εξέφρασε την σιγουριά του πως όλα θα πάνε καλά και ο Πανιώνιος σύντομα θα επιστρέψει εκεί που ανήκει.

Αναλυτικά:

«Γεια σας παιδιά, είμαι ο Ντάριο. Θέλω να ευχηθώ όλα τα καλύτερα στον Γιάννη Μανιάτη για τον νέο του ρόλο στην ομάδα και στον Γιάννη Κοντοέ. Ξέρω ότι ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ τώρα βρίσκεται σε καλά χέρια γιατί ξέρω πολύ καλά αυτόν τον άνθρωπο. παιδιά σας αγαπώ πολύ, παίζαμε παρέα, σας γνωρίζω από τα πρώτα βήματα της καριέρας σας στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ. Σας αγαπώ πολύ, είμαι σίγουρος ότι θα κάνετε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα, ξέρω την αγάπη σας για την Νέα Σμύρνη και την ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό γιατί είμαι σίγουρος ότι θα τα δώσετε όλα για την ομάδα. Σας εύχομαι ότι καλύτερο, φόρτσα ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ. Σας αγαπώ παιδιά, είμαι σίγουρος ότι ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ θα επιστρέψει σύντομα εκεί που ανήκει, στην πρώτη κατηγορία. Σας αγαπώ, φόρτσα ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ»!



Δεν υπάρχουν σχόλια