Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Τιμή μου να παίξω στον Ιστορικό Πανιώνιο» (photo)

Το... χτίσιμο του ρόστερ του έχει ξεκινήσει ο μπασκετικός Πανιώνιος, ενόψει της Β' Εθνικής. Οι κυανέρυθροι -με τις δυνατότητες που έχουν...

Το... χτίσιμο του ρόστερ του έχει ξεκινήσει ο μπασκετικός Πανιώνιος, ενόψει της Β' Εθνικής.

Οι κυανέρυθροι -με τις δυνατότητες που έχουν- αρχίζουν να δημιουργούν το έμψυχο δυναμικό τους και μία προσθήκη αποτελεί ο Δήμος Φωτίου. 

Πρόκειται για τον πολύπειρο φόργουορντ, ο οποίος έχει μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα και στα 38 του καλείται να φορέσει την κυανέρυθρη φανέλα, με στόχο να βοηθήσει κι αυτός όσο περισσότερο μπορεί.

Την περασμένη σεζόν με τον ΑΟ Δάφνης στην Α' ΕΣΚΑ είχε18,9 πόντους σε 14 παιχνίδια  συμβάλλοντας τα μέγιστα στην άνοδο των «κιτρινόμαυρων» στις Εθνικές κατηγορίες. Άνοδο είχε πανηγυρίσει και μια σεζόν νωρίτερα με το Παγκράτι.

Έχει επίσης αγωνιστεί για δυο χρόνια σε Κεραυνό Αγίου, Αγία Παρασκευή, ΓΑΣ Αετό, Παγκράτι (Α2), ΑΕ Λιβαδειάς, Χαλκίδα, Αιγάλεω (Α2), Νήαρ Ήστ (Α2), Σπόρτιγκ (Α2), Περιστέρι, Ιωνικό Νικαίας, Ιωνικός ΝΦ (Ά1 και Ευρωπαϊκές συμμετοχές) και Άλιμο. Μάλιστα με τον Σπόρτιγκ την περίοδο 2007-2008 ήταν ο πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Α2 με 18,8 πόντους.

Ο Δήμος Φωτίου, μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook, έγραψε το εξής: "ΤΙΜΗ μου να παιξω στον ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟ...Ευχαριστω τον Κοουτς Βαγγελη Βλαχο για την ευκαιρια κ την εμποστοσυνη του...Τα υπολοιπα μεσα στο γηπεδο..." 

Από εκεί και πέρα, οι κυανέρυθροι συνεχίζουν τις προσπάθειες για να γεμίσουν όσο πιο άμεσα γίνεται το ρόστερ και να πατήσει γρήγορα η ομάδα παρκέ!

Δείτε την σχετική ανάρτηση του Φωτίου με την... Πανιώνια φωτογραφία που ανέβασε:

ΤΙΜΗ μου να παιξω στον ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟ...Ευχαριστω τον Κοουτς Βαγγελη Βλαχο για την ευκαιρια κ την εμποστοσυνη του...Τα υπολοιπα μεσα στο γηπεδο...

Δημοσιεύτηκε από Dimosthenis G. Fwtiou στις Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου 2020

Δεν υπάρχουν σχόλια