Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σκούρας: «Δεν θα κάνουμε τρέλες, να συνεισφέρει ο κόσμος»

Στο τηλεοπτικό σταθμό "open" φιλοξενήθηκαν -μεταξύ άλλων- δηλώσεις του Κυριάκου Σκούρα και του Στέλιου Αποσπόρη, σε ένα αφιέρωμα π...

Στο τηλεοπτικό σταθμό "open" φιλοξενήθηκαν -μεταξύ άλλων- δηλώσεις του Κυριάκου Σκούρα και του Στέλιου Αποσπόρη, σε ένα αφιέρωμα που είχε το κανάλι για τον Πανιώνιο.

Ο κ. Σκούρας ανέφερε σχετικά: "Ο Πανιώνιος παραμένει μία αγάπη και μία λατρεία που δεν ξεχνιέται, δεν την πουλάς ποτέ. Παραμένεις Πανιώνιος και μόνο Πανιώνιος!

Τα χρέη υπήρχαν, δεν δημιουργήθηκαν τώρα. Μπορεί να δημιουργήθηκαν κάποια χρέη την τελευταία τριετία, λόγω οπαδικότητας των διοικούντων.

Εμείς δεν θα κάνουμε τρέλες, θα πρέπει όλοι οι Νεοσμυρνιώτες να συνεισφέρουν στην ομάδα. Έχουμε δέκτες προσφοράς και από τρίτους, εκτός Νέας Σμύρνης και εκτός από Πανιώνιους".

Από την πλευρά του ο υπέυθυνος της κυανέρυθρης ποδοσφαιρικής ακαδημίας, Στέλιος Αποσπόρης, είπε: "Η κίνηση αυτή που έχει αναλάβει ο κ. Σκούρας μαζί με την επιτροπή και τον κ. Μανιάτη, με κάνει αρκετά αισιόδοξο ότι η επόμενη τριετία-πενταετία θα είναι η βάση που θα δρομολογήσει τις εξελίξεις του συλλόγου ίσως για την επόμενη δεκαετία.

Η Κ19 είχε προετοιμαστεί εδώ και 5-6 μήνες για να μπορούν τα παιδιά να ανταποκριθούν σε κάποιες απαιτήσεις, που βλέπαμε ότι μπορούν να συμβούν".

Δεν υπάρχουν σχόλια