Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Βόλεϊ Γυναικών: Το Physio Group by Χρήστου στηρίζει την ομάδα!

Από το γυναικείο βόλεϊ του Πανιωνίου: Η γυναικεία ομάδα Βόλεϊ του Πανιωνίου συνεχίζει την συνεργασία με τα σύγχρονα και καινοτόμα Φυσιοθεραπ...

Από το γυναικείο βόλεϊ του Πανιωνίου:

Η γυναικεία ομάδα Βόλεϊ του Πανιωνίου συνεχίζει την συνεργασία με τα σύγχρονα και καινοτόμα Φυσιοθεραπευτήρια του Χρήστου Physio Group.

Ο έμπειρος φυσιοθεραπευτής και ιδιοκτήτης της αλυσίδας κος Μάκης Χρήστου θα είναι για άλλη μιά χρονιά δίπλα στην ομάδα για να προσφέρει τόσο αυτός όσο και το έμπειρο προσωπικό τις υπηρεσίες του!

Ο Πανιώνιος αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει προσωπικά τον κο Χρήστου Μάκη για την μεγάλη υποστήριξη που προσφέρει στο τμήμα του βόλεϊ γυναικών!

Η Χρήστου Physio Group συμπληρώνει το 25ο έτος λειτουργίας της με 3 κέντρα πλέον φυσιοθεραπείας και αποκατάστασης. Το πρώτο κέντρο βρίσκεται στην περιοχή της Καλλιθέας, από όπου ξεκίνησε πριν από 25 χρόνια ενώ πλέον τα κέντρα φυσιοθεραπείας του Χρήστου Physio Group μπορείτε να τα βρείτε στο Περιστέρι αλλά και στη Νέα Ερυθραία. Ο κος Χρήστου και οι συνεργάτες του φυσικοθεραπευτές πασχίζουν καθημερινά να φανούν αντάξιοι της αθρόας προσέλευσης των ασθενών, απλού κόσμου, επωνύμων αθλητών (επαγγελματιών και μη) οι οποίοι βρίσκουν στα κέντρα την αρτιότερη και πιο εξειδικευμένη μορφή θεραπείας με τα πιο καινοτόμα μέσα αποκατάστασης, όχι μόνο πανελληνίως αλλά και παγκοσμίως, καθώς και την πλήρη επιστημονική επίβλεψη.

Τα κέντρα της Physio Group βρίσκονται:
1)ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 34, ΚΑΛΛΙΘΕΑ
2)ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 122 & ΤΖΩΝ ΚΕΝΝΕΝΤΥ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
3)ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 126, ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια