Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάνθηρες: Τα μπράβο στο ποδόσφαιρο και η ανησυχία για το μπάσκετ

Το μπράβο τους στην ποδοσφαιρική ομάδα είπαν οι Πάνθηρες, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν. Αντίθετα, οι οργανωμένοι οπαδοί του Ιστορικού αναφέ...

Το μπράβο τους στην ποδοσφαιρική ομάδα είπαν οι Πάνθηρες, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν. Αντίθετα, οι οργανωμένοι οπαδοί του Ιστορικού αναφέρθηκαν για την κακή έως τώρα εικόνα της ομάδα μπάσκετ.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν:

"Μεγάλο μπράβο στους μπέμπηδες του ποδοσφαίρου και τον προπονητή που μπορούν και μας γεμίζουν ωραία συναισθήματα παρά την μεγάλη στεναχώρια που πήραμε φέτος με την κατρακύλα του Συλλόγου.
Δυστυχώς, η ελπίδα που παίρνουμε το μεσημέρι ανακόπτεται το απόγευμα από τον προβληματισμό που μας δημιουργεί το θέμα του μπάσκετ.
Είναι αποκραδιωτικό να βρισκόμαστε δύο κατηγορίες κάτω από την φυσική μας θέση και ενώ αποφασίστηκε να δαπανηθούν χρήματα (που δεν περισσεύουν) του ερασιτέχνη για να υπάρχει μια αξιοπρεπής εικόνα, να έρχονται τέτοια αποτελέσματα.
Καταλαβαίνουμε τις δυσκολίες, το οτι η ομάδα φτιάχτηκε ουσιαστικά την εβδομάδα που ξεκινούσε το πρωτάθλημα, δεν θέλουμε να έχουμε τον ρόλο του κατήγορου αλλά αυτά τα αποτελέσματα δεν χωνεύονται από μια ομάδα που δαπάνησε ένα κάποιο σχετικό budget.
Ελπίζουμε να ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία ούτως ώστε να στηθούν κατά ένα τρόπο τέτοιο οι υποδομές που να μπορουν στο μέλλον να στελεχώνουν την ανδρική ομάδα.
Για να γίνει αυτό θα πρέπει να συστρατευθούν και πάλι οι αγνοί Πανιώνιοι προπονητές και οι παλιοί αθλητές γύρω από το τμήμα που νοσεί.
Υ.Γ. Μπράβο στις ομάδες (ανδρών/γυναικών) πόλο, τις μοναδικές που μας εκπροσωπούν φέτος στην Α1, οι οποίες δείχνουν σταθερές και οργανωμένες, με καλά αποτελέσματα."

1 σχόλιο

  1. Ενα τεράστιο Εύγε στους Νέους του Πανιωνίου με συνεχές πρεσσάρισμα και ατελείωτο τρέξιμο φέρνουν Νίκες, τους ονομάζω ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ ΔΙΑΒΟΛΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή