Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο Αντώνης Κατσαράς στα panionianea.gr: «Να παίξουμε καλό Χάντμπολ»

Ο Προπονητής της ομάδας Χάντμπολ του Πανιωνίου, Αντώνης Κατσαράς μίλησε στα panionianea.gr και αναφέρθηκε στη φετινή σεζόν του Ιστορικού, η ...

Ο Προπονητής της ομάδας Χάντμπολ του Πανιωνίου, Αντώνης Κατσαράς μίλησε στα panionianea.gr και αναφέρθηκε στη φετινή σεζόν του Ιστορικού, η οποία θα τον βρει στην Α'2 κατηγορία.

Μάλιστα οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Πανιωνίου θα ξεκινήσουν στο πρωτάθλημα της Α’2 Χάντμπολ Ανδρών την Κυριακή (11/10) όπου ο Ιστορικός υποδέχεται στο Κλειστό του Μετς την ομάδα ΕΣΝ Βριλήσια.

Ο τεχνικός του Πανιωνίου αναφέρθηκε στις δύσκολες συνθήκες προπονήσεων λόγω των συνθηκών, αλλά και στην μεγάλη θέληση που έχουν οι παίκτες του.

"Φέτος είναι μια περίεργη σεζόν αφού λόγω των συνθηκών δεν μπορέσαμε να κάνουμε κανονικές προπονήσεις και είχαμε δυσκολία στην προετοιμασία, όμως βλέπω ότι υπάρχει καλή διάθεση από τα παιδιά και πιστεύω ότι θα εξελιχθούν καλά τα πράγματα. "

Στη συνέχεια ο τεχνικός του Πανιωνίου τόνισε ότι λόγο της διακοπής του περσινού πρωταθλήματος δεν έγιναν υποβιβασμοί και έτσι το φετινό πρωτάθλημα της Α’2 Χάντμπολ Ανδρών, αναμένεται να είναι πολύ πιο ανταγωνιστικό

"Το γεγονός ότι διακόπηκε το πρωτάθλημα και δεν έγιναν υποβιβασμοί κάνει το πρωτάθλημα δύσκολο αφού υπάρχουν αρκετές καλές ομάδας αλλά πιστεύω ότι πέρα από κανα δύο ομάδες που υπερτερούν οι υπόλοιπες ομάδες είμαστε της ίδιας δυναμικής."

Ο κ. Κατσάρας ξεκαθάρισε ότι όλες οι ομάδες φέτος θα έχουν πρόβλημα και ότι κάθε μία θα βρει τα πατήματα της κατά την διάρκεια της σεζόν.

"Όλες οι ομάδες φέτος είχαν πρόβλημα στην προετοιμασία οπότε θεωρώ κάθε ομάδα θα βρει τα πατήματα της κατά την διάρκεια της σεζόν. Σίγουρα υπάρχουν και τα οικονομικά προβλήματα, όμως η ομοσπονδία βοηθάει όσο μπορεί και δεδομένου ότι δεν έχουμε εκτός έδρας αγώνες τις πρώτες εβδομάδες διευκολύνει την κατάσταση γιατί μαζεύονται τα έξοδα. "

Ο κόουτς του Ιστορικού αναφέρθηκε και στο στόχο που έχει θέσει φέτος ο Πανιώνιος στην Α’2 Κατηγορία Χάντμπολ των Ανδρών

"Επειδή όπως είπα η χρονιά φέτος είναι περίεργη δεν μπορούμε να πούμε κάτι με σιγουριά. Ο στόχος μας πάντα είναι να μπορέσουμε να μείνουμε στην κατηγορία χωρίς να πιεστούμε, να αποφύγουμε δηλαδή της τελευταίες θέσεις της δεύτερης εξάδας που οδηγούν στον υποβιβασμό. Φέτος ανέβηκαν πολλές ομάδες και δεν ξέρουμε αν θα είναι εύκολη ή δύσκολη η παραμονή γιατί θα έχουμε πολλούς αγώνες με δύσκολους αντιπάλους. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι παίξουμε ένα καλό χαντμπολ, σύγχρονο και να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, βήμα-βήμα."

Τέλος ο κ. Κατσάρας αναφέρθηκε και στη φετινή έδρα του Πανιωνίου, η οποία θα είναι το κλειστό του Μετς:

"Προς το παρόν η έδρα μας είναι στο Μετς και μέχρι να ετοιμαστεί το Αρτάκης και να αποκτήσουμε μια έδρα δικής μας θέλουμε να κρατηθούμε σε αξιόλογο επίπεδο στην Α2 και μετά, έχοντας δικής μας έδρα να μπορούμε να μιλάμε και για πρωταθλητισμό."

Επιμέλεια Μαργαρίτα Αντωνάκου 

Δεν υπάρχουν σχόλια