Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αρνήθηκε η Μεγαρίδα την αλλαγή έδρας στο ματς με τον Πανιώνιο

Η πρώτη αγωνιστική του μπασκετικού Πανιωνίου κόντρα στον Ηλυσιακό αναβλήθηκε και έτσι η ομάδα θα έχει λίγο παραπάνω χρόνο για να ετοιμαστεί ...

Η πρώτη αγωνιστική του μπασκετικού Πανιωνίου κόντρα στον Ηλυσιακό αναβλήθηκε και έτσι η ομάδα θα έχει λίγο παραπάνω χρόνο για να ετοιμαστεί όσο γίνεται για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. 

Οι κυανέρυθροι ζήτησαν από την Μεγαρίδα, την οποία αντιμετωπίζουν την δεύτερη αγωνιστική (19/10), αναστροφή της έδρας, γιατί η ομάδα στις αρχές προφανώς και θα είναι αδύναμη και σίγουρα θα ήταν πολύ καλύτερο να κάνει εκτός, παρά εντός έδρας ήττα. 

Η απάντηση της Μεγαρίδας, όμως, προς έκπληξη όλων, ήταν αρνητική. Η ομάδα των Μεγάρων αποφάσισε να μην δεχτεί το αίτημα του Πανιωνίου και η αλήθεια είναι πως αυτή η κίνηση της δεν... πέρασε ωραία στα μάτια του μπασκετικού κόσμου, καθώς δεν θέλησε να δώσει μία βοήθεια από την μεριά της στην πιο μεγάλη και ιστορική ομάδα της κατηγορίας.

Κατά συνέπεια το εν λόγω ματς θα διεξαχθεί στο κλειστό του Μιλωνα, στις 14:00.

Τέλος, οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη προχωρούν το χτίσιμο του ρόστερ, με σκοπό όσο πιο άμεσα γίνεται να πατήσει η ομάδα παρκέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια