Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κοψιάς: «Χρειάζεται ηρεμία στο τμήμα, η πίστη μας παραμένει ίδια»

Τον ρόλο του υπηρεσιακού προπονητή αναλαμβάνει πλέον ο Νίκος Κοψιάς στον μπασκετικό Πανιώνιο, μετά την παραίτηση του Βαγγέλη Βλάχου από την ...

Τον ρόλο του υπηρεσιακού προπονητή αναλαμβάνει πλέον ο Νίκος Κοψιάς στον μπασκετικό Πανιώνιο, μετά την παραίτηση του Βαγγέλη Βλάχου από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο κ. Κοψιάς, οποίος βρισκόταν ήδη στην ομάδα από άλλο πόστο, μίλησε στα panionianea.gr και αναφέρθηκε αρχικά στην αποχώρηση του πρωην πλέον προπονητή του Ιστορικού: 

"Ήταν σημαντικό κομμάτι ο κ. Βλάχος στο παζλ της ομάδας. Το ρόστερ φτιάχτηκε πολύ γρηγορα και με τις συνθήκες που υπήρχαν και με τις εισιγησεις του. Προσωπικά κατανοώ οτι η πίεση των αποτελεσμάτων και οι μεγάλες σε έκταση ήττες φέρνουν πίεση και δυσκολίες. Βέβαια, για κάποιον που ξέρει πως στήθηκε η ομάδα, πόσο γρήγορα και ότι σε μία εβδομάδα παίξαμε τόσα μαζεμένα παιχνίδια, με ελάχιστες προπονήσεις, χωρίς καθόλου προετοιμασία, είναι φανερός ο λόγος των ηττών. Φυσικά, η φανέλα του Πανιωνίου για όλους μας ειναι σημαντική και ειναι βαριά και σίγουρα δημιουργεί παραπάνω ψυχολογικό φόρτο".

Εν συνεχεία, μίλησε για το χρονικό διάστημα που πιστεύει ότι η ομάδα θα είναι πιο έτοιμη και από άποψη χημείας και από άποψη φυσικής κατάστασης:

"Ένας μήνας είναι ένα λογικό διάστημα για να πούμε ότι η ομάδα θα είναι πιο έτοιμη. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι και τα παιχνίδια μέχρι τότε δεν θα τα διεκδικήσουμε και δεν θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη. Δεν θα το χρησιμοποιήσουμε δηλαδή ως δικαιολογία ότι η ομάδα είναι ακόμα ανέτοιμη, θα παλέψουμε τα παιχνίδια".

Τέλος, τόνισε -μεταξύ άλλων- ότι οι στόχοι παραμένουν οι ίδιοι και υπάρχει πίστη πως η ομάδα θα τα καταφέρει:

"Αυτή τη στιγμή οι στόχοι παραμένουν ίδιοι. Προσπαθούμε να σταθεροποιήσουμε την ομαδα. Ήταν δυσκολο το εγχείρημα μετα την πτώση απο την Α1 και το ορατό ενδεχόμενο των τοπικών. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα για να καταφέρει ο Πανιώνιος να δημιουργήσει ομάδα και να παίξει στην Β' Εθνική. Χρειαζεται ηρεμία στο τμημα στο δύσκολο αυτό πρωτάθλημα. Είμαστε σε αναζήτηση προπονητή ο οποιος θα μπορέσει να προσπαθήσει να συνεχίσει αυτό το εγχείρημα. Η πίστη μας είναι η ίδια. Το ρόστερ αποτελείται πραγματικά από καλούς παίκτες για τις κατηγορίες, απλα είμαστε ακόμα ανέτοιμοι, κάτι που είναι φυσιολογικό. Συνεχίζουμε την προσπάθεια με επιμονή και υπομονή".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια