Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Φιλική ισοπαλία με Ακράτητο - Έπαιξαν Γροντής, Κοντοές

Θετική εμφάνιση στο φιλικό παιχνίδι με τον Ακράτητο. Ισόπαλο χωρίς τέρματα το αποτέλεσμα. Ανεπίσημο ντεμπούτο για Γροντή, Κοντοέ. Στο ισόπαλ...

Θετική εμφάνιση στο φιλικό παιχνίδι με τον Ακράτητο. Ισόπαλο χωρίς τέρματα το αποτέλεσμα. Ανεπίσημο ντεμπούτο για Γροντή, Κοντοέ.

Στο ισόπαλο 0-0 έμεινε ο Ιστορικός στην εκτός έδρας φιλική αναμέτρηση του Σαββάτου (3/10) με τον Ακράτητο, στα Άνω Λιόσια. 

Τα νέα παιδιά του Δημήτρη Κοροπούλη έδειξαν για μία ακόμη φορά πως μπορούν να σταθούν με αξιώσεις στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, κόντρα σε έναν ακόμη αντίπαλο της κατηγορίας.

Στο εν λόγω ματς έκαναν το ανεπίσημο ντεμπούτο τους με την κυανέρυθρη φανέλα οι Δημήτρης Γροντής και Γιάννης Κοντοές. Μάλιστα, ο έμπειρος 34χρονος μεσοαμυντικός, στην επανεμφάνιση του με τα χρώματα του Πανιωνίου, φόρεσε το περιβραχιόνιο, πραγματοποιώντας ηγετική εμφάνιση. Στο 88ο λεπτό του αγώνα έχασε και πολύ μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει, όμως το καλό σουτ που έκανε πέρασε λίγο άουτ.

Η σύνθεση του Πανιωνίου (Δημήτρης Κοροπούλης): Στουρνάρας, Λαμψιας, Ζαχι. Ζούλιας, Κοντοές, Μπρέγκου, Ζαμάνης, Παπαδόπουλος, Λιούμης, Γρόντης, Μουντρίχας.

Αγωνίστηκαν και οι: Αυγερινός. Ρόπας, Τριαντης, Οικονόμου, Κουτσάκης, Δρίτσας, Τσιότρας, Αργυρίου και Κούτρας.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια