Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δεν τα κατάφερε στη Χίο ο Πανιώνιος

Την εκτός έδρας ήττα με 11-7 από το ΝΟ Χίου γνώρισε η Ανδρική ομάδα Πόλο του Πανιωνίου για τη 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος στην Α'1 Α...

Την εκτός έδρας ήττα με 11-7 από το ΝΟ Χίου γνώρισε η Ανδρική ομάδα Πόλο του Πανιωνίου για τη 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος στην Α'1 Ανδρών.

Ο Πανιώνιος ξεκίνησε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί τρεις φορές με δύο τέρματα διαφορά (1-3, 2-4, 3-5), ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για τον Ιστορικό, ο οποίος βρέθηκε πίσω στο σκορ με τη λήξη του 1ου ημιχρόνου (6-5).

Στη τρίτη περίοδο ο Πανιώνιος προσπάθησε να πάρει και πάλι κεφάλι στο σκορ χωρίς αποτέλεσμα και έτσι η Χίο με το φινάλε του τρίτου οκτελέπτου πήρε προβάδισμα με 9-7 στο σκορ.

Στη τέταρτη περίοδο ο Πανιώνιος απογοήτευσε δεν κατάφερε να σκοράρει και έτσι μοιραία γνώρισε την δεύτερη ήττα του στο πρωτάθλημα της Α'1 Ανδρών με 11-7 από την Χίο.

Η Ταυτότητα του αγώνα

3η αγωνιστική Α'1 Πόλο Ανδρών

ΝΟ Χίου-Πανιώνιος 11-7

Τα οκτάλεπτα:
3-4, 3-1, 3-2, 2-0

Διαιτητές: Μοίραλης, Δασκαλοπούλου 

Αλυτάρχης: Οδυσσέας Μαράτσος

Παρατηρητής: Νίκος Βασιλείου

Οι σκόρερ των δύο ομάδων

ΝΟ Χίου: Γαβαλάς Ι. 3, Μιμίδης Σ. 2, Γκίλλας 2, Γκρούγουελ 1, Κανδιόγλου 1, Παππάς 1, Παπαδόπουλος Γ. 1

Πανιώνιος: Δήμου 2, Αχμέντ 2, Καλαϊτζής 1, Σπούνερ 1, Γαβαλάς Σ. 1

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων


ΝΟ Χίου (Γιώργος Ντόσκας): Χόλαντ, Μιμίδης Στ,, Μιμίδης Μ., Γκορύσγουελ, Παππάς, Γούρας, Κανδιόγλου, Μόκκας, Μαρουλάς, Παπαδόπουλος, Καλαργυρός, Γαβαλάς Ι., Γιαννάρας, Σφηκάκης, Γκίλλας.

Πανιώνιος (Κώστας Δήμου):
Σαλτερής, Μπουζαλάς, Σπυρόπουλος, Σπούνερ, Μπραϊμής, Γαβαλάς Σπ. Καλαϊτζής, Νταλάπας, Αλεξίου, Δήμου Δ., Μπαρακάτ, Καπετανάκης, Λιμαράκης, Ζουρίδης, Κουκουνάς.

Επιμέλεια: Θεοχάρης Μαρινέλης 

Δεν υπάρχουν σχόλια