Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σημαντικό... τρίποντο για τον Πανιώνιο στο Πόλο

Μία σημαντική νίκη ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα της Α'1 Πόλο Ανδρών πέτυχε ο Πανιώνιος στη Νέα Σμύρνη, καθώς επιβλήθηκε ...


Μία σημαντική νίκη ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα της Α'1 Πόλο Ανδρών πέτυχε ο Πανιώνιος στη Νέα Σμύρνη, καθώς επιβλήθηκε 13-7 του Παλαιού Φαλήρου.

Ο Ιστορικός επέστρεψε στις νίκες μετά από την εκτός έδρας ήττα της περασμένης αγωνιστικής με 11-8 από το ΝΟ Χίου και ανέβηκε βαθμολογικά στο πρωτάθλημα της Α'1 Πόλο Ανδρών.

Στο αγωνιστικό σκέλος ο ΑΟ Παλαιό Φάληρο μπήκε καλύτερα στην αναμέτρηση και προηγήθηκε στο πρώτο οκτάλεπτο με 3-2, ωστόσο ο Πανιώνιος ισορρόπησε στο φινάλε με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να πάνε ισόπαλες στο ημίχρονο (5-5).

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος κυριάρχησε στο Κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης και με πρωταγωνιστή τον Σπούνερ που πέτυχε 5 τέρματα, ο Ιστορικός πέτυχε 8 τέρματα δέχτηκε μόλις δύο και έφτασε εύκολα στο 13-7.

Η ταυτότητα του αγώνα 

4η αγωνιστική πρωταθλήματος Α΄1 Πόλο Ανδρών

Πανιώνιος-ΑΟ Παλαιό Φάληρο 13-7

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 3-2, 3-1, 5-1

Διαιτητές: Παϊρακταρίδης, Μαρκοπούλου

Αλυτάρχης: Δημήτρης Γαλήνας

Οι σκόρερ των δύο ομάδων

Πανιώνιος:
Σπούνερ 5, Δήμου Δ. 2, Μπαρακάτ 2, Καλαϊτζής 2, Μπραΐμης 1, Μπουζάλας 1

ΑΟ Παλαιό Φάληρο: Λιαπάκης 2, Δίπλαρος 2, Τσολακούδης 1, Παπαδημητρίου 1, Τσαχιλίδης 1

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Πανιώνιος (Κώστας Δήμου):
Σαλτερής, Μπουζάλας, Σπυρόπουλος, Σπούνερ, Μπραΐμης, Γαβαλάς Σπ., Καλαϊτζής, Νταλάπας, Αλεξίου, Δήμου Δ., Μπαρακάτ, Καπετανάκης, Λιμαράκης, Ζουρίδης, Μοσχοβέλης.

ΑΟ Παλαιό Φάληρο (Δημήτρης Κραβαρίτης):
Χαϊδόπουλος, Χούπερ, Παπαδημητρίου, Κοτσάφτης, Ραμίρεζ, Δίπλαρος, Τσολακούδης, Αθυμαρίτης, Χαλυβόπουλος, Λιαπάκης, Τσαχιλίδης, Γκαράνης, Μητράκης, Κοντονής, Κουρμελές

Επιμέλεια: Θεοχάρης Μαρινέλης 




Δεν υπάρχουν σχόλια