Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πέρασε νικηφόρα από τη Κρήτη ο Πανιώνιος

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της πέτυχε η Γυναικεία ομάδα Πόλο του Πανιωνίου που επικράτησε εκτός έδρας του ΝΟ Ρεθύμνου με 11-7 για τη 4η αγων...


Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της πέτυχε η Γυναικεία ομάδα Πόλο του Πανιωνίου που επικράτησε εκτός έδρας του ΝΟ Ρεθύμνου με 11-7 για τη 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' Κατηγορίας Πόλο Γυναικών.

Ο Πανιώνιος με τη νίκη που πανηγύρισε στη Κρήτη έφτασε τους 7 βαθμούς, αφήνοντας χωρίς βαθμό την ομάδα του Ρεθύμνου.

Στο αγωνιστικό σκέλος η πρώτη περίοδος ήταν αμφίρροπη με το αποτέλεσμα να είναι ισόπαλο με 3-3. Οι παίκτριες του Ιστορικού στη δεύτερη περίοδο ήταν ανώτερες πέτυχαν τρία τέρματα χωρίς να δεχτούν ούτε ένα και πήραν προβάδισμα 6-3 στην ανάπαυλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Ρεθύμνου προσπάθησε ν' ανατρέψει τα δεδομένα, ωστόσο οι παίκτριες του Τάσου Παπαναστασίου έκαναν πολύ καλή διαχείριση και η λήξη της 3ης περιόδου βρήκε τον Πανιώνιος να προηγείται με 9-6.

Στη τελευταία περίοδο ο Πανιώνιος πέτυχε 2 τέρματα δέχτηκε μόλις ένα από το Ρέθυμνο και κατάφερε να πάρει μία σημαντική εκτός έδρας νίκη με 11-7.

Η Ταυτότητα του αγώνα 

4η αγωνιστική πρωταθλήματος Α' Κατηγορίας Γυναικών

ΝΟ Ρεθύμνου-Πανιώνιος 7-11

Τα οκτάλεπτα:
3-3, 0-3, 3-3, 1-2

Διαιτητές: Χατζηαναστασίου, Γερόλυμος

Αλυτάρχης: Νίκος Βλαζάκης

Οι σκόρερ των δύο ομάδων

ΝΟ Ρεθύμνου:
Κυριακάκη 4, Παναγιωτάκη 1, Γαβαλά 1, Χρυσοβέργη 1

Πανιώνιος: Πουστινίκοβα 3, Κούβδου 3, Σαφέτη 2, Ξανθοπούλου 2, Αποστολίδου 1

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΝΟ Ρεθύμνου (Βασίλης Κουνδουράκης): Καραγιάννη, Μαλλιαρού, Λαμπαθάκη, Κυριακάκη, Φαρμάκη, Φραγγελάλη, Παναγιωτάκη, Γαβαλά, Λιμπιτάκη, Χρυσοβέργη, Παντελιδάκη

Πανιώνιος (Τάσος Παπαναστασίου): Τζούρκα, Σαφέτη, Παπαφιλίππου, Πουστινίκοβα, Αποστολίδου, Ξανθοπούλου, Κούβδου, Πετεινάτου, Μαλλιαρού, Παπαναστασίου Α., Δουρέκα, Παπαναστασίου Δ., Ζέρωου, Μήτσου.

Επιμέλεια: Θεοχάρης Μαρινέλης 



Δεν υπάρχουν σχόλια