Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Βήμα λαού: Γίνε μέρος της Ιστορίας, γίνε μέλος του Ερασιτέχνη, σώσε τον Πανιώνιο

ΒΗΜΑ ΛΑΟΥ Δεν υπάρχει χρόνος για ευχολόγια, αφορισμούς και αναζήτηση ευθυνών. Όχι τώρα! Η Σμύρνη μας καλεί να σώσουμε το σπλαχνο της κι εμ...

ΒΗΜΑ ΛΑΟΥ

Δεν υπάρχει χρόνος για ευχολόγια, αφορισμούς και αναζήτηση ευθυνών. Όχι τώρα!
Η Σμύρνη μας καλεί να σώσουμε το σπλαχνο της κι εμείς είμαστε σε πόλεμο πιστοί στρατιώτες για έναν σκοπό αλλιωτικο, διαφορετικό. Δεν θέλουμε τίποτα άλλο από αυτό που μας στέρησαν και είναι επιτακτική ανάγκη να δράσουμε τώρα.
Όλα τα τμήματα του Πανιωνίου εντός ολίγου θα περιέλθουν υπό την σκέπη του Ερασιτέχνη. Τα έξοδα θα είναι δυσβάσταχτα αν δεν είμαστε παρόντες και για τους πιο δύσπιστους σκεφτείτε ότι αν εμείς δεν σώσουμε την Μάνα του Συλλόγου σε λίγο καιρό δεν θα μιλάμε για χαμηλές κατηγορίες αλλά για αφανισμό. Ξυπνήστε και μην κατηγορείτε κανένα απλά συσπειρωθείτε αν δεν θέλετε ο Πανιώνιος να είναι μια γλυκόπικρη ανάμνηση. Γραφτείτε τώρα μέλη στον Ερασιτέχνη. Και αν έχετε ενδοιασμούς γιατί ο ίδιος δεν κάνει κάλεσμα να ξέρετε ότι τίποτα δεν είναι εύκολο ούτε τα πάντα λέγονται από τα social media.
Ακολουθήστε τις συνελεύσεις που γίνονται υπό την οργάνωση των Πανθήρων είτε νιώθετε είτε όχι Πάνθηρες (αλήθεια, οι φίλοι σας που υποστηρίζουν άλλες ομάδες πως σας προσφωνουν)? Είναι τιμή τους που έχουν πάρει τώρα την πρωτοβουλία και εργάζονται για την Αναγέννηση του Συλλόγου. Όσοι είστε Αθήνα είναι επιτακτική ανάγκη μνήμη να βρίσκεστε εκεί για να συμμετέχετε και να ενημερωνεστε. Όσοι βρίσκεστε στην επαρχία ή το εξωτερικό προσπαθείστε να μιλήσετε μαζί τους και αν αυτό δεν καταστεί δυνατό ακολουθείτε τις ανακοινώσεις τους για να ενημερωνεστε.
Αδέρφια δεν έχουμε άλλο χρόνο. Ο λαός του Πανιωνίου δηλώνοντας την στήριξη ΜΟΝΟ σε όσους θα μπουν μπροστά σε αυτές τις δύσκολες και συνάμα Ιστορικές στιγμές έχει ήδη πάρει την κατάσταση στα χέρια του.
Με σοβαρότητα, χωρίς τυμπανοκρουσιες, αλλά με πείσμα και πάθος.
Γίνε μέρος της Ιστορίας Γίνε μέλος του Ερασιτέχνη Σώσε τον Πανιώνιο
Αναγνώστης: Κώστας 

Περιμένουμε πάντα και τα δικά σας άρθρα-σχόλια-απόψεις στο εξής E-mail: panionianea@gmail.com

1 σχόλιο

  1. Πολύς κόσμος, και από εξωτερικό, ρωτάνε.
    1. Υπάρχ κάπου η αίτηση για εγγραφή μέλους ? (Μόνο μια αναφορά σε παλαιό site της ομάδας από το 2014). 2. Υπάρχ κάπου το καταστατικό (να διαβάσει ο κόσμος με τι "συμφωνεί " ?
    3. Υπάρχει κάποιος στα γραφεία του συλλόγου ? Σήμερα σε συζήτηση με συνπανιωνιο, μου είπε πως παίρνει τηλέφωνο μια εβδομάδα και δεν απαντά κανείς. (ισχύει?)
    Ας βγει μια επίσημη ανακοίνωση να κινηθούμε αναλόγως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή