Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάνθηρες: «Συμμετοχή στα κοινά για το καλό του Πανιωνίου»

Το βράδυ της Τετάρτης (2/9) πραγματοποιήθηκε η ανοιχτή συνέλευση των Πανθήρων, με βασικό θέμα την στάση και τις κινήσεις του συνδέσμου στ...

Το βράδυ της Τετάρτης (2/9) πραγματοποιήθηκε η ανοιχτή συνέλευση των Πανθήρων, με βασικό θέμα την στάση και τις κινήσεις του συνδέσμου στα δρώμενα του συλλόγου.

Η προσέλευση ήταν ιδιαίτερα μεγάλη, με την συνέλευση να πραγματοποιείται για μία ακόμη φορά στην Θύρα 3 του Σταδίου της Νέας Σμύρνης, αφού το πλήθος του κόσμου δεν χωρούσε φυσικά στο club του συνδέσμου.

Τα panionianea.gr επικοινώνησαν με εκπρόσωπο των Πανθήρων ο οποίος και μας ανέλυσε τα όσα ειπώθηκαν στην συνέλευση και την απόφαση που πάρθηκε. Μεταξύ άλλων αναφέρει πως οι Πάνθηρες αποφάσισαν να ασχολούνται πλέον με τα κοινά του συλλόγου, δίνοντας το "παρών" στα ΔΣ του Ερασιτέχνη, με σκοπό να αποφευχθούν τα... χειρότερα.

Αναλυτικά όλα όσα ενδιαφέροντα είπε:

"Η συνέλευση είχε τον περισσότερο κόσμο από κάθε άλλη φορά. Είθισται πλέον οι συνελεύσεις μας να γίνονται στην Θύρα 3 και όχι στον σύνδεσμο, διότι πλέον μιλάμε για 200 άτομα και πάνω. Για πολλοστή φορά ακούστηκαν δεκάδες γνώμες και πλέον έχει γίνει μία ζύμωση από τις αρχές Αυγούστου, σχετικά με τους τρόπους που μπορεί να κινηθεί ο σύνδεσμος από εδώ και πέρα, που δεν είναι μόνο η ΠΑΕ, αλλά και η ΚΑΕ και ο Ερασιτέχνης. Συμφώνησαν όλοι στην συνέλευση ότι το πρόβλημα του Πανιωνίου είναι καθολικό. Διοικητικά ο σύλλογος έχει πιάσει πάτο. Άλλα τα μεγέθη ΠΑΕ, ΚΑΕ και Ερασιτέχνη, αλλά το πρόβλημα είναι ίδιο και είναι η διοικητική ανικανότητα, η παλαιοπαραγοντική φιλοσοφία που υπάρχει και ως εκ τούτου η μόνη λύση για όλους όσους ενδιαφέρονται για τον Πανιώνιο και μέσω των Πανθήρων, είναι η συμμετοχή στα κοινά. Αποφασίστηκε από την συνέλευση να συμμετέχουν οι Πάνθηρες στα ΔΣ του Ερασιτέχνη, αλλά και στην καθημερινότητα με έλεγχο στις κινήσεις που γίνονται. Υπάρχει μεγάλη περίπτωση να συσσωρευτούν στον Ερασιτέχνη τόσο το ποδόσφαιρο όσο και το μπάσκετ έτσι όπως πάνε τα πράγματα και δεν θέλουμε ο Ερασιτέχνης να χρεωθεί αμαρτίες άλλων (ΠΑΕ και ΚΑΕ). Σκοπός είναι να αποφύγουμε στο άμεσο μέλλον να συμβούν πράγματα που έχουν συμβεί έως και σήμερα. Ότι έχει γίνει μέχρι τώρα δεν άλλαζει, είναι πλέον μία άλλη μέρα και από εδώ και πέρα και με την συμμετοχή μας στα κοινά θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι δεν θα συνεχίσει ο σύλλογος να κατρακυλά περισσότερο. Έχουν δημιουργηθεί ομάδες εργασίας, οι οποίες φτιάχνονται σε κάθε συνέλευση, δουλεύουμε σε πολλά διαφορετικά γκρουπ, για πολλά διαφορετικά θέματα, τα οποία θα βγουν και στην σελίδα μας σιγά -σιγά.

Από εκεί και πέρα, σίγουρα δεν είναι εύκολο να ενημερώσουμε όλο τον κόσμο που βρίσκεται είτε στο εξωτερικό, είτε στην επαρχία, είτε σε μακρινά μέρη της Αττικής και δεν μπορεί να έρχεται στις συνελεύσεις. Είναι φύσει αδύνατο να μπορέσουμα να μεταφέρουμε τις τόσες δεκάδες γνώμες που ακούγονται στην συνέλευση στο ίντερνετ ή σε ένα άρθρο, δεν μπορεί να αντικατασταθεί η συνέλευση με ένα κείμενο. Επειδή όμως είμαστε ξεκάθαροι σε ότι κάνουμε θα ενημερώνουμε όσο γίνεται καλύτερα και τον υπόλοιπο κόσμο". 

Δεν υπάρχουν σχόλια