Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Υποδομή βόλεϊ αγοριών: Η νέα φανέλα (photos)

Σε ενημέρωση για τη νέα φανέλα της ομάδας προχώρησε η υποδομή του βόλεϊ αγοριών του Πανιωνίου. Η σχετική ανακοίνωση:  Με την ιστορική φανέ...

Σε ενημέρωση για τη νέα φανέλα της ομάδας προχώρησε η υποδομή του βόλεϊ αγοριών του Πανιωνίου.

Η σχετική ανακοίνωση: 

Με την ιστορική φανέλα- την οποία θα χρησιμοποιήσει και το ανδρικό τμήμα – θα αγωνιστεί φέτος η υποδομή αγοριών volley του Πανιωνίου Γυμναστικού Συλλόγου. 

Η δωρεάν διάθεση αθλητικού στους αθλητές μας κατέστη δυνατή χάρη στην οικονομική ενίσχυση των χορηγών μας και συγκεκριμένα των: 1. Φούρνοι “Βενέτης“, 2. “Innovative Health System“, η οποία θα παράσχει σε συμβολική τιμή ολοκληρωμένο πρόγραμμα πρωτοβάθμιας περίθαλψης στους αθλητές μας, 3. τεχνική εταιρεία “N&Δ ΧΙΩΤΙΝΗΣ Ο.Ε“, 4. διαδικτυακή τηλεόραση της Ν. Σμύρνης “NSTV” και 5. κυανέρυθρο αθλητικό site “Πανιώνια Ιδέα“. 

Απ’ την πλευρά μας παραχωρούμε δωρεάν διαφημιστικό χώρο στην “Ηλιαχτίδα Ν. Σμύρνης”, τιμώντας και προβάλλοντας το πολύπλευρο ανθρωπιστικό της έργο καθώς και στην επίσημη μπουτίκ του Πανιωνίου (Panionios Official Store), ως ελάχιστο δείγμα ανταπόδοσης για την στήριξη που παρείχε στο τμήμα, αλλά και την υλοποίηση της συλλεκτικής προπονητικής εμφάνισης.




Δεν υπάρχουν σχόλια