Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Συλλεκτικά κυανέρυθρα προϊόντα από τους Πάνθηρες (photo)

Δύο συλλεκτικά κυανέρυθρα προϊόντα κυκλοφορούν οι Πάνθηρες, με αφορμή την συμπλήρωση των 130 χρόνων του Πανιωνίου (14 Σεπτεμβρίου). Αν...

Δύο συλλεκτικά κυανέρυθρα προϊόντα κυκλοφορούν οι Πάνθηρες, με αφορμή την συμπλήρωση των 130 χρόνων του Πανιωνίου (14 Σεπτεμβρίου).

Αναλυτικά η ενημέρωση των οργανωμένων οπαδών του Ιστορικού:

Την προσεχή Δευτέρα έχουμε 14 Σεπτεμβρίου. Είναι τα 130α γενέθλια του Πανιωνίου Γυμναστικού Συλλόγου Σμύρνης.

Με αφορμή αυτό το γεγονός τυπώσαμε δύο προϊόντα, τα οποία θα πωλούνται (αρχής γενομένης) από την Συνέλευση την αυριανή (Τετάρτη 8.9, 20:00, Σύνδεσμος/Θύρα3).

Σας παρουσιάζουμε ως εκ τούτου, στην φωτογραφία της δημοσίευσης, το κασκολ και το tshirt, τα οποία θα βρείτε προς €10 το καθένα.

Το κασκολ είναι ένα μωσαϊκό φωτογραφιών από την διαδρομή των 130 ετών του Συλλόγου μας.

Σμύρνη, Αθήνα, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Μπόμπαν, Κλασικός Αθλητισμός, Γυναικείος Αθλητισμός, Πόλο, Βόλεϊ, Δάλλας, Κατακτήσεις Κυπέλλων αποτυπώνουν σε μια στιγμή, τι πρεσβεύει αυτός ο Σύλλογος.

Το t-shirt, αφιερωμένο στα 130 Χρόνια επίσης. Ένα χρώμα (κόκκινο), με τα δύο σήματα του Συλλόγου και την ιστορική φωτογραφία της ομάδας από την Σμύρνη.

Σημειώνουμε πως δεν έχουμε ακόμα την δυνατότητα αποστολής στο εξωτερικό και την επαρχία. Είμαστε όμως σε διαδικασίες κατασκευής e shop για το οποίο θα ενημερώσουμε στο εγγύς μέλλον.

Όμως, μην ξεχνάμε πως οι στιγμές για τον Σύλλογο είναι κρίσιμες και η αυριανή Συνέλευση είναι μια συνέχεια όλων εκείνων που γίνονται δύο μήνες τώρα, με την συγκλονιστική παρουσία εκατοντάδων οπαδών και φιλάθλων.

Π.Α.Ε, Κ.Α.Ε και ερασιτέχνης μια συζήτηση που σιγά σιγά θερίζει αυτά που έχουμε σπείρει τόσο καιρό.

Ας είμαστε όλοι εκεί. Πάνθηρες δυνατοί - Πανιώνιος ισχυρός.


Δεν υπάρχουν σχόλια