Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παλαίμαχοι Πανιωνίου: «Δίπλα στον Νόνι Λίμα, τραπεζικός λογαριασμός για την ενίσχυση του»

Δίπλα στον Νόνι Λίμα τόσο ηθικά όσο και οικονομικά στέκονται οι Παλαίμαχοι Ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου. Ο Σύνδεσμος των Παλαιμάχων του...

Δίπλα στον Νόνι Λίμα τόσο ηθικά όσο και οικονομικά στέκονται οι Παλαίμαχοι Ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου.

Ο Σύνδεσμος των Παλαιμάχων του Ιστορικού είχε προγραμματίσει φιλικό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης για την οικονομική ενίσχυση του Νόνι, ο οποίος πρόσφατα υποβλήθηκε σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση. Λόγω κορωνοϊού, όμως, αναβλήθηκε το ματς και θα διεξαχθεί όταν τα πράγματα με την πανδημία θα είναι καλύτερα και σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών.

Παράλληλα, οι Παλαίμαχοι του Πανιωνίου θα ανακοινώσουν σύντομα έναν αριθμό τραπεζικού λογαριασμού για όποιον επιθυμεί να ενισχύσει τον αγαπημένο όλων μας Νόνι Λίμα.

Διαβάστε αναλυτικά την ενημέρωση των Παλαιμάχων, μέσω του panionianea.gr:

Ο Σύνδεσμος παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Πανιωνίου αποφάσισε να διεξαχθεί φιλικός αγώνας με τους παλαιμάχους του Απόλλωνα Σμύρνης στις 9 Σεπεμβρίου ημέρα της εορτής του Αγίου Χρυσοστόμου, ο οποίος είναι και επίτιμος πρόεδρος του Πανιωνίου, τιμώντας έτσι τη μνήμη του. Αποφασίσθηκε επίσης ο αγώνας αυτός να γίνει με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του παλαίμαχου άσου του Πανιωνίου Νόνι Λίμα που υποβλήθηκε πρόσφατα σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση. Λόγω όμως της έξαρσης του κορωνοϊού και της μεγάλης αύξησης των κρουσμάτων, σε νέα συνεδρίαση του συνδέσμου μας και σε συνεννόηση με τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα αποφασίσθηκε να αναβληθεί το παιχνίδι, το οποίο θα διεξαχθεί σε προσεχή ημερομηνία και σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών επιστημόνων. Ο σύνδεσμος των βετεράνων ποδοσφαιριστών του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. συμμεριζόμενος τις δύσκολες στιγμές που περνάει ο Νόνι Λίμα βρίσκεται δίπλα του και τον στηρίζει ηθικά και οικονομικά. Προσεχώς θα ανακοινωθεί ο αριθμός τραπεζικού λογαριασμού για όποιον επιθυμεί να ενισχύσει τον Νόνι Λίμα.
...

Δεν υπάρχουν σχόλια