Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μέσα από τις στάχτες σου θα γεννηθείς ξανά...

Το 2020 θα μείνει αξέχαστο για τον Πανιώνιο. Δυστυχώς όμως όχι για ευχάριστα, αλλά για πολύ δυσάρεστα γεγονότα. Στην συμπλήρωση των 130 ετών...

Το 2020 θα μείνει αξέχαστο για τον Πανιώνιο. Δυστυχώς όμως όχι για ευχάριστα, αλλά για πολύ δυσάρεστα γεγονότα.

Στην συμπλήρωση των 130 ετών του Πανιωνίου, ο σύλλογος βλέπει τα δύο μεγαλύτερα ομαδικά του αθλήματα, το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, τα οποία κακά τα ψέματα αποτελούν τον "καθρέφτη" του Ιστορικού, να πέφτουν στις ερασιτεχνικές κατηγορίες.

Μετά το ποδόσφαιρο, όπου είναι γνωστά όσα έγιναν και χειλιοειπωμένα, τον ίδιο δρόμο ή και ακόμα δυσκολότερο θα ακολουθήσει και το μπάσκετ. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, η ομάδα αδυνατεί να αγωνιστεί στην Basket league, αφού ο Γιωργός Χριστοδουλόπουλος δεν επιθυμεί να χρηματοδοτήσει την ομάδα. 

Έτσι, μοιραία ο Ιστορικός -εκτός απροόπτου- θα οδηγηθεί στα τοπικά πρωταθλήματα και συγκεκριμένα στην Γ' ΕΣΚΑΝΑ. Κάτι που σημαίνει πως και το μπάσκετ Ανδρών του Πανιωνίου θα περάσει στα χέρια του Ερασιτέχνη, όπως έγινε πρόσφατα και με το ποδόσφαιρο.

Όπως καταλαβαίνει κανείς, ο Ερασιτέχνης Πανιώνιος χρειάζεται περισσότερο από ποτέ την ενίσχυση του κόσμου. Οι Πανιώνιοι καλούνται να γίνουν μέλη, να σταθούν δίπλα στην... μάνα του συλλόγου, να δυναμώσουν τον Πανιώνιο Γ.Σ.Σ., ώστε τόσο η ομάδα ποδοσφαίρου, όσο και η ομάδα μπάσκετ, να επανέλθουν όσο πιο γρήγορα γίνεται και "καθαρές" εκεί που ανήκουν!

"Μέσα από τις στάχτες σου θα γεννηθείς ξανά". 

Ο Κυανέρυθρος

Δεν υπάρχουν σχόλια