Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κοροπούλης «Έχουμε ανάγκη την στήριξη του κόσμου»

Στα panionianea.gr μίλησε ο Δημήτρης Κοροπούλης , μετά το τέλος του φιλικού αγώνα του Πανιωνίου με τον Εθνικό στη Νέα Σμύρνη. Ο τεχνικός το...

Στα panionianea.gr μίλησε ο Δημήτρης Κοροπούλης, μετά το τέλος του φιλικού αγώνα του Πανιωνίου με τον Εθνικό στη Νέα Σμύρνη.

Ο τεχνικός του Ιστορικού τόνισε ότι έμεινε ευχαριστημένος από την εμφάνιση των παικτών του, ενώ ζήτησε την στήριξη των φιλάθλων του Πανιωνίου στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής όπου συμμετέχει η νεανική ομάδα των κυανέρυθρων: 

«Έμεινα ικανοποιημένος από την προσπάθεια και την εμφάνιση των παικτών στο φιλικό που δώσαμε απέναντι στον Εθνικό. Χρειαζόμαστε την βοήθεια και την στήριξη των φιλάθλων του Πανιωνίου στο δύσκολο πρωτάθλημα που ακολουθεί στη Γ’ Εθνική κατηγορία» 

Στη συνέχεια ο κ. Κοροπούλης αναφέρθηκε και στους στόχους που έχει θέσει ο Πανιώνιος τη νέα σεζόν: «Στόχος μας είναι να βελτιωνόμαστε ημέρα με την ημέρα και να εκπροσωπήσουμε πανάξια την ιστορία του Πανιωνίου στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας. Εμείς θα προσπαθήσουμε να δίνουμε τα πάντα κάθε Κυριακή και με τη βοήθεια του κόσμου ελπίζουμε ότι θα πάμε πολύ καλά.».

Επιμέλεια: Θεοχάρης Μαρινέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια