Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ντύνει στα κυανέρυθρα τον Γιαννούτσο!

Έτοιμος να ολοκληρώσει μία ακόμη μεταγραφική κίνηση είναι ο Πανιώνιος.  Μπορεί ακόμα να μην υπάρχουν επισήμως εξελίξεις στο θέμα των επενδυ...

Έτοιμος να ολοκληρώσει μία ακόμη μεταγραφική κίνηση είναι ο Πανιώνιος. 

Μπορεί ακόμα να μην υπάρχουν επισήμως εξελίξεις στο θέμα των επενδυτών, ωστόσο στον Πανιώνιο κινούνται για την στελέχωση του ρόστερ της ομάδας ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Super League 2. 

Έτσι, μετά τους Αστρά και Αθανασίου, ένας ακόμη ποδοσφαιριστής έχει έρθει σε συμφωνία με τους κυανέρυθρους. Ο λόγος για τον Γιώργο Γιαννούτσο. Πρόκειται για τον 22χρονο αριστερό μπακ, ο οποίος από το 2016 άνηκε στην ΑΕΚ και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην κυπριακή ομάδα Άλκη Ορόκλινη (26 συμ., 1 γκολ). 

Ο παίκτης, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και ως στόπερ αν χρειαστεί, αναμένεται να λύσει το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ και να αποκτηθεί ως ελεύθερος από τον Πανιώνιο. 

Από εκεί και πέρα, οι κυανέρυθροι είναι σε προχωρημένες επαφές και με άλλους ποδοσφαιριστές, ώστε να συμπληρωθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται το ρόστερ της ομάδας. 

Θυμίζουμε, ότι ο Ιστορικός θα... μπει στην μάχη του πρωταθλήματος της Super Legue 2 στις 31 Οκτωβρίου. 

Βέβαια, τα πάντα αυτή τη στιγμή στον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο κινούνται γύρω από το θέμα των υποψηφίων επενδυτών, με τις εξελίξεις να αναμένονται σύντομα...

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια