Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δεν τα κατάφερε ο Πανιώνιος στο "Απόστολος Νικολαΐδης"

Την ήττα με 2-1 γνώρισε η Κ17 του Πανιωνίου στην εκτός έδρας αναμέτρηση που έδωσε στο "Απόστολος Νικολαΐδης" απέναντι στον Παναθην...


Την ήττα με 2-1 γνώρισε η Κ17 του Πανιωνίου στην εκτός έδρας αναμέτρηση που έδωσε στο "Απόστολος Νικολαΐδης" απέναντι στον Παναθηναϊκό για την 2η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Super League 1.

Ο Ιστορικός γνώρισε την 2η συνεχόμενη ήττα του μετά από αυτήν της πρεμιέρας απέναντι στην ΑΕΚ και θα προσπαθήσει την επόμενη αγωνιστική (3η) να πετύχει την πρώτη του νίκη, καθώς υποδέχεται τον Ατρόμητο Αθηνών.

Στα του αγώνα ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ στο 16' με τέρμα που πέτυχε ο Καλοσκάμης μετά από ατομική ενέργεια του Βολάκη.

Στο 75' οι "πράσινοι" διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Καλοσκάμη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε ολέθριο λάθος της άμυνας του Πανιωνίου.

Στο 92' ο Πανιώνιος μείωσε το σκορ μετά από ασυνεννοησία του Τσεβά με τον Παναγάκο με τον πρώτο να στέλνει την μπάλα στα δίκτυα της ομάδας του.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων 

Παναθηναϊκός: Παναγάκος, Καμαρός, Τσιάβος, Αλεβιζάκης, Ζεϊμπέκης, Ψύλλας (46′ Λιατίφης), Συμεωνίδης (65′ Τσεβάς), Βολάκης (65′ Καλός), Κυριόπουλος (80′ Παπανικολόπουλος), Καλοσκάμης, Νταμπίζας (46′ Δήμος). 

Πανιώνιος: Αποστολάκης, Τσομπάνης, Ντρέκης (40′ Σαραντόπουλος), Δημητρέλης, Κούτρας, Τσέλος (55′ Γιαννόπουλος), Γιάννης, Κωνσταντακόπουλος, Γκιζίνος (72′ Λιάμπος), Τζάκσον (72′ Ρούσσος), Θεοδωρακόπουλος. Επιμέλεια: Θεοχάρης Μαρινέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια