Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Νέες ποινές αφαίρεσης βαθμών

Ατέλειωτοι οι οικονομικοί μπελάδες για τον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο. Προέκυψαν νέες ποινές αφαίρεσης τριών βαθμών από το Διαιτητικό Δικαστή...

Ατέλειωτοι οι οικονομικοί μπελάδες για τον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο. Προέκυψαν νέες ποινές αφαίρεσης τριών βαθμών από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

Oι αποφάσεις ανακοινώθηκαν το Σάββατο (5/9) και το -3 για τους κυανέρυθρους αφορά τους Πηνιώτη και Μανοΐλοβιτς.

Αναλυτικά:

- Επιβάλλει στην Π.Α.Ε. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ., μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Μιχαήλ-Άγγελου Πινιώτη του Κωνσταντίνου, επαγγελματία ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 177/2020 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

- Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ., μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Φιλίπ Μανόλοβιτς του Μπράνισλαβ, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 164/2020 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 48/2020 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που πρόκειται να αγωνισθεί κατά την επικείμενη αγωνιστική περίοδο 2020-2021, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επομένη της επίδοσης της παρούσας».

Δεν υπάρχουν σχόλια