Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Φιλική ήττα για τους Νέους

Φιλική ήττα για τους Νέους του Πανιωνίου. Μία ομάδα και ειδικά μία ομάδα με νέα παιδιά, η οποία τώρα χτίζεται, δεν γίνεται μόνο να νικά...

Φιλική ήττα για τους Νέους του Πανιωνίου.

Μία ομάδα και ειδικά μία ομάδα με νέα παιδιά, η οποία τώρα χτίζεται, δεν γίνεται μόνο να νικάει. Έτσι, και για την Κ19 του Ιστορικού ήρθε μία φιλική ήττα, μέσα από την οποία ο Δημήτρης Κοροπούλης είδε τις αδυναμίες που υπάρχουν και θα πρέπει να βελτιωθούν στη συνέχεια.

Οι "μικροί" του Ιστορικού ηττήθηκαν εκτός έδρας με 3-1 από τον Αστέρα Βάρης, ομάδα Γ' Εθνικής. Συνολικά αγωνίστηκαν 26 ποφοσφαιριστές, αφού δόθηκε χρόνος συμμετοχής σε όλο το ρόστερ, ώστε να πάρουν όλοι την ευκαιρία τους και να "τσεκάρει" όλα τα παιδιά ο προπονητής.

Το σκορ διαμορφώθηκε απο το πρώτο ημίχρονο, ενώ σκόρερ για την ομάδα χρίστηκε ο Σταμάτης στο 30' μειώνοντας με ωραία ενέργεια και σουτ σε 2-1.

Η συνθεση:
Α' ημ. Σταρένιος, Λαμψιας, Ζαχι, Χριστοφιλόπουλος, Ζούλιας, Μπρέγκου, Ξύγκορος, Νίνο, Παπαδόπουλος, Σταμάτης, Μουντρίχας.

Β' ημ. Αυγερινός (70' Νίκου), Πετράκης, Πέτρου, Αντωνέας, Τσαπατσάρης, Proi, Κουτσάκης, Κούτρας (70' Ρεσουλι), Μιραφιόρι, Βαφειάδης, Λιούμης.

Δεν υπάρχουν σχόλια