Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τασάκος: «Κίνητρο για εμάς οι Πάνθηρες»

Στο περιθώριο της επίσημης πρώτης προπόνησης της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Πανιωνίου, ο αθλητής της ομάδας Γιάννης Τασάκος μίλησε αποκ...

Στο περιθώριο της επίσημης πρώτης προπόνησης της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Πανιωνίου, ο αθλητής της ομάδας Γιάννης Τασάκος μίλησε αποκλειστικά στα panionianea.gr.

Αναλυτικά όσα είπε ο 26χρονος κεντρικός:

Για το πώς βλέπει την νέα κατηγορία:

Θέλουμε σε αυτή την κατηγορία,  η οποία είναι νεοσύστατη, να πετύχουμε τον στόχο που έχουμε θέσει. Να έχουμε μια καλή θέση σε αυτή την κατηγορία. Είναι πολύ ανταγωνιστικές οι ομάδες φέτος είτε στον Βόρειο όμιλο είτε στον Νότιο οπότε θα είναι δύσκολο το πρωτάθλημα. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.

Για τους Πάνθηρες και την πρωτοβουλία τους να αναλάβουν το τμήμα: 

Τους θέλουμε τους Πάνθηρες, είναι μεγάλο κίνητρο για εμάς, διότι πλέον είμαστε μια ομάδα, μια κοινή γροθιά. Βλέπω ότι θα κυλήσει θετικά όλο αυτό γιατί είναι και θα είναι δίπλα μας και σίγουρα ειναι άνθρωποι που θέλουν το καλύτερο για τον σύλλογο.

Για τους στόχους της ομάδας:

Για μένα και ο προσωπικός και συλλογικός στόχος είναι να είμαστε όλοι υγιείς να μην έχουμε κανένα πρόβλημα, είτε λόγω της πανδημίας, είτε λόγω προσωπικών τραυματισμών. Θέλουμε το καλύτερο για όλους μας και φυσικά αγωνιστικά η ομάδα να παει όσο καλύτερα γίνεται.


Επιμέλεια: Μαργαρίτα Αντωνάκου

Δεν υπάρχουν σχόλια