Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάνθηρες: «Ζητήθηκε από τον Ερασιτέχνη οικονομική καταγραφή του έτους 2019»

Το "παρών" στο πρώτο ΔΣ της χρονιάς, του Ερασιτέχνη Πανιωνίου, έδωσαν οι Πάνθηρες με πέντε εκπροσώπους τους. Οι οργανωμένοι...

Το "παρών" στο πρώτο ΔΣ της χρονιάς, του Ερασιτέχνη Πανιωνίου, έδωσαν οι Πάνθηρες με πέντε εκπροσώπους τους.

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ιστορικού, οι οποίοι έχουν πάρει την απόφαση να συμμετέχουν στα κοινά του συλλόγου, ενημερώθηκαν για την κατάσταση στον Πανιώνιο ΓΣΣ, ενώ ζήτησαν ενδελεχείς οικονομική καταγραφή του οικονομικού έτους 2019 στον Ερασιτέχνη.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

"Όπως συμφωνήθηκε στην ανοιχτή Συνέλευση της Τετάρτης 2 Σεπτεμβρίου, το Panthers Club έστειλε πέντε εκπροσώπους του Συνδέσμου στο χθεσινό πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο της χρονιάς, του ερασιτέχνη Πανιωνίου Γ.Σ.Σ.

Εκεί, οι εκπρόσωποί μας ενημερώθηκαν για τα τρέχοντα ζητήματα του Συλλόγου και ζήτησαν εξηγήσεις για διάφορα θέματα που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα.

Οι εκπρόσωποι μας, θα μας ενημερώσουν πλήρως στην Συνέλευση της Τετάρτης 9 Σεπτεμβρίου γι’ αυτά που ειπώθηκαν στο Συμβούλιο και εκεί θα αποφασιστούν τα επόμενα βήματά μας, πάντα ανοιχτά με αμεσοδημοκρατικές και διαφανείς διαδικασίες.

Κλείνοντας, θα πρέπει να επισημανθεί, πως ζητήθηκε από το Δ.Σ. του ερασιτέχνη ενδελεχείς οικονομική καταγραφή του οικονομικού έτους 2019, με επίσημη επιστολή που κατατέθηκε από τους εκπροσώπους μας, με την υπογραφή σαράντα τριών (43) μελών του ερασιτέχνη.

Η καταληκτική ημερομηνία για να παραδωθούν τα οικονομικά στοιχεία του ερασιτέχνη, με υπογραφή ανά έφορο ανά τμήμα, είναι η 30η Σεπτέμβρη, 2020".

Όπως συμφωνήθηκε στην ανοιχτή Συνέλευση της Τετάρτης 2 Σεπτεμβρίου, το Panthers Club έστειλε πέντε εκπροσώπους του...
Δημοσιεύτηκε από Panthers est.1983 Official στις Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου 2020

Δεν υπάρχουν σχόλια