Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Super League 2: Παράταση στις δηλώσεις συμμετοχής

Δεν πάρθηκε καμία απόφαση για αναδιάρθρωση στην σημερινή (26/8) τηλεδιάσκεψη. Δεν προέκυψε κάποια εξέλιξη αναφορικά με την αναδιάρθρωσ...

Δεν πάρθηκε καμία απόφαση για αναδιάρθρωση στην σημερινή (26/8) τηλεδιάσκεψη.

Δεν προέκυψε κάποια εξέλιξη αναφορικά με την αναδιάρθρωση και τις πρόσφατες αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. στη συνεδρίαση (μέσω τηλεδιάσκεψης) του διοικητικού συμβουλίου της Super League 2.

Θα ακολουθήσει νέα συνεδρίαση του Δ.Σ. (μέσω τηλεδιάσκεψης) από εβδομάδα, πιθανότητα την προσεχή Τρίτη, για να αποφασιστεί τι ακριβώς θα προταθεί στον υφυπουργό αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Eπίσης, νέα παράταση (αφού όλα είναι στον αέρα) προκύπτει και στις δηλώσεις συμμετοχής και έτσι η προθεσμία υποβολής από 28/8 πήγε σε 7/9. Όλες οι ομάδες πρέπει να υποβάλλουν δηλώσεις συμμετοχής και να πληρώσουν τα παράβολα. Πρέπει πρώτα να μάθουν το μετοχικό προφανώς για να ξέρουν αν μπορούν να ανταπεξέλθουν...

Εν αναμονή, λοιπόν, τόσο για τις εξελίξεις στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας, αλλά και της Football League, αλλά αναμονή και για τις εξελίξεις στον Πανιώνιο και που τελικά θα δηλώσει συμμετοχή!

Δεν υπάρχουν σχόλια