Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Οι συλλεκτικές εμφανίσεις της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ιστορικού! (photos)

Τις δύο συλλεκτικές εμφανίσεις που θα φοράει φέτος η ομάδα γνωστοποίησε το ανδρικό τμήμα βόλεϊ του Πανιωνίου. Οι δύο εμφανίσεις έχουν.....

Τις δύο συλλεκτικές εμφανίσεις που θα φοράει φέτος η ομάδα γνωστοποίησε το ανδρικό τμήμα βόλεϊ του Πανιωνίου. Οι δύο εμφανίσεις έχουν... ποδοσφαιρικές ρίζες και όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά είναι "...όμοιες με αυτές των ομάδων του 1981 και του 1969 αντίστοιχα". Με αυτό το τρόπο το τμήμα θέλει να τιμήσει τη μνήμη του Δημήτρη Μαυρίκη και του Θανάση Ιντζόγλου.

Αναλυτικά η ενημέρωση με τις λεπτομέρειες:
Πριν από μερικές εβδομάδες, σας είχαμε προιδεάσει για τις φετινές εμφανίσεις της ομάδας μας. Εμφανίσεις βγαλμένες μέσα από την ένδοξη ιστορία του Πανιωνίου Γ.Σ.Σμύρνης, εμφανίσεις που φορέθηκαν από θρύλους του Συλλόγου μας.

Το ανδρικό τμήμα βόλεϊ λοιπόν, αποφάσισε να τιμήσει τη μνήμη του Δημήτρη Μαυρίκη και του Θανάση Ιντζόγλου, δημιουργώντας εμφανίσεις, όμοιες με αυτές των ομάδων του 1981 και του 1969 αντίστοιχα.

Οι δυο εμφανίσεις θα είναι διαθέσιμες και στον κόσμο, με τους ενδιαφερόμενους να μπορούν να στείλουν μήνυμα στη σελίδα μας για παραπάνω πληροφορίες, ενώ τα έσοδα θα στηρίξουν τη φετινή προσπάθεια που γίνεται στο τμήμα, το οποίο έχει αγκαλιάσει το Panthers est.1983 Official, ενώ την βοήθειά τους, θα προσφέρουν και οι οργανωμένοι οπαδοί της Crystal Palace Football Club, HOLMESDALE FANATICS ULTRAS CPFC.

Ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σμύρνης, λίγες ημέρες πριν κλείσει τα 130 του χρόνια, μας χρειάζεται κοντά του. Όλοι μας να πάμε το Σύλλογο εκεί που ονειρευόμαστε, με πράξεις ουσίας που θα κάνουν περήφανους από εκεί ψηλά, το Θανάση, τον Μήτσο το Μαυρίκη, το Δημητρό Καραμπάτη και φυσικά τον Δημητρό Δάλλα.

«Ο Πανιώνιος είναι Ιδέα. Και οι Ιδέες δεν πεθαίνουν!» 🔴 🔵

Δεν υπάρχουν σχόλια