Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Καμία ουσιαστική εξέλιξη, η αγωνία μεγαλώνει...

Οι μέρες περνούν και ακόμα δεν υπάρχει κάποια ουσιαστική εξέλιξη σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι στον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο. Τα πάντ...

Οι μέρες περνούν και ακόμα δεν υπάρχει κάποια ουσιαστική εξέλιξη σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι στον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο.

Τα πάντα είναι στον... αέρα σχετικά με το "αύριο" του Ιστορικού. Οι κυανέρυθροι έχουν ξεμείνει από ρόστερ και ακόμα δεν φαίνεται να έχει ξεκαθαρίσει σε ποια κατηγορία τελικά θα αγωνιστούν.

Όσο περνάει ο καιρός και δεν αλλάζει η κατάσταση είναι αρκετά πιθανό να δούμε την ομάδα στην τρίτη κατηγορία, στην Football League δηλαδή όπως ονομάζεται πλέον, ωστόσο ακόμα δεν μπορεί να πει κανείς τίποτα με ασφάλεια. Άλλωστε, μένει να φανεί και μέχρι πότε θα πάρει παράταση η ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής στην Super League 2 και αν θα μπορέσει τελικά ο Πανιώνιος να πάρει εκεί μέρος (μέχρι στιγμής δεν έχει καταθέσει δήλωση συμμετοχής).

Το δεδομένο είναι πως ο Νίκος Ζαμάνης βρίσκεται σε επαφές με επιχειρηματία - υποψήφιο επενδυτή, ωστόσο οι συζητήσεις ακόμα δεν έχουν κατασταλάξει κάπου, ενώ από την ΠΑΕ δεν βγαίνει προς τα έξω το όνομα του εν λόγω ανθρώπου.

Πάντως, όπως φαίνεται, δεν αναμένεται να υπάρξει άμεσα κάποια εξέλιξη σχετικά με αυτό το θέμα, οπότε τα... σπουδαία -εκτός απροόπτου- θα έρθουν από την επόμενη εβδομάδα.

Έτσι η αναμονή συνεχίζεται και όπως είναι λογικό η αγωνία του Πανιώνιου κόσμου μεγαλώνει...

Δεν υπάρχουν σχόλια