Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δημοσίευμα αναφέρει ότι ο συνομιλητής του Ν. Ζαμάνη είναι ο επιχειρηματίας Γ. Σαράντης

Είναι γνωστό εδώ και καιρό πως ο Νίκος Ζαμάνης βρίσκεται σε συζητήσεις με επιχειρηματία για την ΠΑΕ Πανιώνιος. Σύμφωνα με δημοσίευμα τ...

Είναι γνωστό εδώ και καιρό πως ο Νίκος Ζαμάνης βρίσκεται σε συζητήσεις με επιχειρηματία για την ΠΑΕ Πανιώνιος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του sportime, την Δευτέρα (24/8), αυτός ο άνθρωπος είναι ο Γρηγόρης Σαράντης.

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα: 

"Ο Νίκος Ζαμάνης αυτό τον καιρό διαρρέει παντού πως υπάρχει άνθρωπος που ενδιαφέρεται και ότι μιλάει μαζί του. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime αυτός είναι ο Γρηγόρης Σαράντης. Ο τελευταίος έχει εκφράσει ενδιαφέρον να εμπλακεί με την ΠΑΕ Πανιώνιος. Δεδομένων, όμως, των χρεών της εταιρείας, τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται βέβαιο. Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές συνεχίζονται.

Ο Γρηγόρης Σαράντης για χρόνια «έτρεχε» τις ακαδημίες της ΑΕΚ. Ήταν ο άνθρωπος που κατόπιν συμφωνίας με τον Δημήτρη Μελισσανίδη πλήρωνε για όλα. Ωστόσο, πλέον έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από τον σύλλογο. Δεσμεύτηκε ότι θα καλύψει όλα τα τρέχοντα λειτουργικά έξοδα ώστε να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Τέλος, να σημειωθεί πως ο Σαράντης είχε και τον γιο του στις ακαδημίες της ΑΕΚ και φέτος αγωνιζόταν στην Κ17. Ωστόσο, εδώ και λίγο καιρό ο νεαρός Αλέξανδρος Σαράντης ανήκει στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο 17χρονος εξτρέμ υπέγραψε και θα αγωνίζεται στην Κ19 των Άγγλων".

Αυτά αναφέρει το sportime και μένει να φανεί αν θα υπάρξει κάποια σχετική ενημέρωση από πλευρά της ΠΑΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια