Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«X»αμένος στο Περιστέρι! Τελευταίος ο Πανιώνιος!

Ο Ιστορικός έμεινε στο ισόπαλο 0-0 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και σε συνδυασμό με την ισοπαλία της Λάρισας με την Ξάνθη τερμάτισε στην...

Ο Ιστορικός έμεινε στο ισόπαλο 0-0 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και σε συνδυασμό με την ισοπαλία της Λάρισας με την Ξάνθη τερμάτισε στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος.

Πλέον, ο Πανιώνιος -εφόσον δεν γίνει η επικείμενη αναδιάρθρωση- υποβιβάζεται και παρά την πολύ μεγάλη προσπάθεια που έγινε στα play out η ομάδα δεν κατάφερε να αποφύγει το μοιραίο.

Μία πολύ δύσκολη στιγμή για τον Πανιώνιο. Η ιστορική ομάδα της Σμύρνης δυστυχώς -μαθηματικά πάντα- πλήρωσε τα πάρα πολλά λάθη που έγιναν από την αρχή της φετινής χρονιάς.

Στα του αγώνα. στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού ο Πανιώνιος είχε παθητικό ρόλο, κοιτάζοντας την άμυνα του και έχοντας τον Κότνικ σε εξαιρετική μέρα. Λίγο έλειψε όμως στο φινάλε να βρει το γκολ της νίκης στην τεράστια ευκαιρία του Τσιλούλη!

Το παιχνίδι

Στα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα το θέαμα ήταν επιεικώς κάκιστο. Οι παίκτες των δύο ομάδων εμφανίστηκαν ιδιαίτερα κουρασμένες, λόγω και της ζέστης, με τον Πανιώνιο να προσέχει τα μετόπισθεν, ώστε να μην δεχτεί κάποιο τέρμα.

Επιθετικά, ουσιαστικά μόνο μία καλή στιγμή υπήρχε στο πρώτο μέρος, όταν ο Κότνικ είπε "όχι" στο συρτό σουτ που έκανε ο Νάτσος έξω από την περιοχή.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον Κότνικ να κάνει μία πολύ δύσκολη επέμβαση, σε δυνατή κοντινή κεφαλιά του Ρισβάνη. Ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου έδιωξε με τα δάχτυλα σε κόρνερ.

Στη συνέχεια, ο ρυθμός έπεσε ξανά, με τον Πανιώνιο να συνεχίζει να κοιτάει την άμυνα του, χωρίς να μπορεί να βρει όμως διαδρόμους προς την αντίπαλη άμυνα.

Η ομάδα του Βόκολου επιθετικά σε καμία περίπτωση δεν μπορούσε να φανεί απειλητική, με τους γηπεδούχους να κρατούν εύκολα την μπάλα, παγώνοντας τον ρυθμό όποτε ήθελαν.

Στο 87' ο Βόκολος έβαλε στο παιχνίδι και τον Δούμτσιο και έκανε πιο επιθετική την ομάδα, με στόχο να πετύχει το γκολ που τόσο ήθελε η ομάδα.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ιστορικός έχασε τεράστια ευκαιρία. Ο Τσιλούλης πέρασε με... τσαμπουκά δύο αντιπάλους τους, πάτησε περιοχή, πλάσαρε, όμως η μπάλα κόντραρε και πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Ατρομήτου.

Το 0-0 έμεινε έως το φινάλε, ο Πανιώνιος δεν απέφυγε την τελευταία θέση και μαθηματικά υποβιβάζεται στην δεύτερη κατηγορία.

Πλέον, περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με την αναδιάρθρωση να μοιάζει ως το πιο πιθανό και λογικό σενάριο.

Ατρόμητος: Μέγερι, Γκάλο, Ρισβάνης, Γούτας, Κατράνης, Νάτσος (80' Ουμπιδες), Μπουσούλατζιτς, Ενσικουλού (67' Βέλλιος), Ραμπέγιο, Ανδρούτσος (67' Γιακουμάκης), Μανούσος (90' Νταβιώτης).

Πανιώνιος: Κότνικ, Ρέντζας, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Μαξίμοβιτς (78' Οικονομίδης), Παπανικολάου, Τσιλούλης, Λυμπεράκης (87' Δούμτσιος), Αραμπούλι (58' Άρσε).

Επίμελεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια