Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Ο Πανιώνιος αξίζει να βρίσκεται μόνο ψηλά, έπρεπε να αναλάβει νωρίτερα ο Βόκολος»

Για τον υποβιβασμό του Ιστορικού, το τι έφταιξε, αλλά και για την μεγάλη προσπάθεια του Λεωνίδα Βόκολου μίλησε στα panionianea.gr ο Αντώ...

Για τον υποβιβασμό του Ιστορικού, το τι έφταιξε, αλλά και για την μεγάλη προσπάθεια του Λεωνίδα Βόκολου μίλησε στα panionianea.gr ο Αντώνης Σαπουντζής.

Ο παλαίμαχος άσος των κυανέρυθρων, που έχει γράψει το όνομα του με... χρυσά γράμματα στην ιστορία του Πανιώνιο, με τον οποίο κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος κι έπαιξε στο Κύπελλο Κυπελλούχων το 1998-99 φτάνοντας ως τα προημιτελικά, μίλησε στα panionianea.gr και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον υποβιβασμό της ομάδας, στο τι έφταιξε, αλλά και στον άλλοτε συμπαίκτη του και νυν προπονητή του συλλόγου Λεωνίδα Βόκολο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αντώνης Σαπουντζής: 

Για τον υποβιβασμό του Πανιωνίου: "Eίναι πραγματικά πολύ κρίμα για τον σύλλογο ο υποβιβασμός. Στον Πανιώνιο δεν αξίζει να βρίσκεται σε αυτή την θέση. Ο Πανιώνιιος είναι μεγάλη ομάδα, η θέση της είναι στην πρώτη κατηγορία. Θα έλεγα πως η ομάδα άργησε να ξυπνήσει, στα πλέι άουτ τα πήγε καλά, αλλα όπως αποδείχθηκε ήταν αργά. Ελπίζω μετά από αυτήν την δυσκολία να καταφέρει να ανακάμψει γρήγορα. Εχει ξανασυμβεί στο παρελθόν, αλλα πρέπει να τελειώσει αυτό. Ο Πανιώνιος πρέπει και αξίζει να βρει τον δρόμο του, που είναι μόνο για ψηλά".

Για το τι πιστεύει ότι έφταιξε: "Σίγουρα το -6 έπαιξε σημαντικό ρόλο. Επίσης, το διάστημα που η ομάδα δεν σήκωνε κεφάλι, ήθελε ένα ταρακούνημα πιο νωρίς και όχι στο τέλος του πρωταθλήματος".

Για το αν θεωρεί πως άργησε η διοίκηση να αλλάξει προπονητή: "Ναι, έτσι πιστεύω. Έπρεπε να γίνει κάτι πιο άμεσα, πριν φτάσει η ομάδα εκεί που έφτασε".

Για την επόμενη ημέρα: "Τώρα σίγουρα χρειάζεται υπομονή, καλές κινήσεις και διοικητικά ένας καλός σχεδιασμός για την συνεχεια. Χρειάζεται πίστη και στήριξη ο σύλλογος στα δύσκολα. Ο Πανιώνιος είναι για ψηλά και αυτό πρέπει να γίνει ξανά άμεσα".

Για τον Λεωνίδα Βόκολο: "Ο Λεωνίδας έκανε πολύ μεγάλη προσπάθεια και αυτό φάνηκε και από τα αποτελέσματα και την αλλαγή της εικόνας της ομάδας. Έπρεπε να αναλάβει και να πάρει πιο νωρίς την θέση του στην ομάδα".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια