Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο Πανιώνιος έχει την καλύτερη άμυνα στα Play-Out

Από την στιγμή που ο Λεωνίδας Βόκολος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου, ο Ιστορικός έχει βελτιώσει αισθητά την παρουσία στα γήπε...

Από την στιγμή που ο Λεωνίδας Βόκολος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου, ο Ιστορικός έχει βελτιώσει αισθητά την παρουσία στα γήπεδα της Super League 1. 

Πλέον ο Πανιώνιος δεν είναι το εύκολο θύμα ή ο σάκος του μποξ για το πρωτάθλημα.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης τρέχει ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων στα Play-Out έχει συγκεντρώσει 10 βαθμούς έχει μειώσει στον 1 βαθμό τη διαφορά από Παναιτωλικό και Ξάνθη και δείχνει πανέτοιμη να ολοκληρώσει το θαύμα της παραμονής στη μεγάλη κατηγορία.

Ένα στοιχείο που δείχνει ότι ο Πανιώνιος έχει βελτιωθεί αισθητά και έχει δουλέψει πάρα πολύ όλο αυτό το διάστημα είναι ότι σε 4 αγώνες στα Play-Out έχει την καλύτερη άμυνα από κάθε άλλη ομάδα.

Η εστία του Ιστορικού έχει παραβιαστεί μόλις 1 φορά και αυτή από την… άσπρη βούλα στο ντέρμπι παραμονής την προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στη Ξάνθη.

Την χειρότερη άμυνα στα Play-Out την έχει η ΑΕΛ (Την αντιμετωπίζει ο Πανιώνιος αύριο το απόγευμα 6/7 19:30 εκτός έδρας), καθώς έχει δεχθεί 9 τέρματα, ενώ ακολουθεί με 8 τέρματα παθητικό ο Βόλος ΝΠΣ.

Μετά τον Πανιώνιο την καλύτερη άμυνα την έχει η Λαμία, καθώς έχει δεχθεί μόλις δύο τέρματα (το 1 από τον Πανιώνιο στην εκτός έδρας μεγάλη νίκη του Ιστορικού με 1-0 στη Λαμία στις 22/6)

Αναλυτικά τα τέρματα που έχουν δεχθεί οι ομάδες στη διαδικασία των Play-Out, με τον Αστέρα Τρίπολης και το ΝΠΣ Βόλος να έχουν έναν αγώνα περισσότερο.


ΑΕΛ 9 γκολ παθητικό
Βόλος ΝΠΣ 8 γκολ παθητικό
Παναιτωλικός 4 γκολ παθητικό
Ξάνθη 4 γκολ παθητικό
Ατρόμητος 3 γκολ παθητικό
Αστέρας Τρίπολης 3 γκολ παθητικό
ΠΑΣ Λαμία 2 γκολ παθητικό
Πανιώνιος 1 γκολ παθητικό

Επιμέλεια: Θεοχάρης Μαρινέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια