Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παραίτηση Δάρα - Αναλυτικά όσα αναφέρει

Την παραίτηση του από την προεδρία της ΠΑΕ Πανιώνιος, γνωστοποίησε ο Χρήστος Δάρας, μέσω του panionianea.gr. Η σαββατιάτικη εντός έδρ...

Την παραίτηση του από την προεδρία της ΠΑΕ Πανιώνιος, γνωστοποίησε ο Χρήστος Δάρας, μέσω του panionianea.gr.

Η σαββατιάτικη εντός έδρας ήττα από τον Παναιτωλικό απέφερε τις έντονες αντιδράσεις των οργανωμένων οπαδών του Ιστορικού, οι οποίοι μετά τον αγώνα της Νέας Σμύρνης προχώρησαν σε αποδοκιμασίες κατά της κυανέρυθρης ΠΑΕ και του Χρήστου Δάρα.

Μία μέρα μετά, ο κ. Δάρας κοινοποίησε -μέσω του panionianea.gr- την υποβολή παραίτησης του από την θέση του προέδρου του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

"Μετά το χθεσινό παιχνίδι και αφού μερίδα οργανωμένων οπαδών εν χορώ ζητούσε την άμεση αποχώρηση μου από την προεδρία της ομάδας, παραιτούμαι. Δεν μπορώ να κοιτάξω στα μάτια την οικογένεια μου, γιατί; Για τον Πανιώνιο. Για τον Πανιώνιο υποθήκευσα και κινδυνέυω να χάσω τους κόπους και τις θυσίες 40 χρόνων δουλειάς μου. Με κατηγόρησαν ότι έκανα κακό στον Πανιώνιο και ότι εγώ φταίω για όλα. Πράγματι, φταίω γιατί αγάπησα αυτή την ομάδα με αποτέλεσμα να χάσω τα πάντα γι΄αυτήν. Παραιτούμαι και εύχομαι να βρεθεί άμεσα κάποιος άλλος με μεγαλύτερη οικονομική δυνατότητα και αγάπη για την ομάδα μας.

Χρήστος Δάρας"

Δεν υπάρχουν σχόλια