Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πανιώνιος - Παναιτωλικός: Και τώρα ευκαιρία για προβάδισμα παραμονής!

Το Σάββατο (11/7 19:15) το απόγευμα ο Πανιώνιος θα υποδεχθεί στη Νέα Σμύρνη τον Παναιτωλικό στο πιο κρίσιμο φετινό παιχνίδι του, καθώς θ...

Το Σάββατο (11/7 19:15) το απόγευμα ο Πανιώνιος θα υποδεχθεί στη Νέα Σμύρνη τον Παναιτωλικό στο πιο κρίσιμο φετινό παιχνίδι του, καθώς θέλει μόνο νίκη για να περάσει την ομάδα του Αγρινίου, να πάρει προβάδισμα παραμονής, αυξάνοντας και τις ελπίδες για απ’ ευθείας παραμονή στη Super League 1.

Έτσι όπως εξελίχθηκε η 5η αγωνιστική των Play-Out δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη για τομ Ιστορικό στο ματς που ακολουθεί, καθώς ο Πανιώνιος βρίσκεται στο –1 από Παναιτωλικό και Ξάνθη.

Αν ο Πανιώνιος το Σάββατο (11/7) το απόγευμα επικρατήσει του Παναιτωλικού τότε θα προσπεράσει τα "καναρίνια" και θα βρεθεί στο +2 απ’ αυτούς.

Έτσι ο Ιστορικός με ενδεχόμενη νίκη θα έχει κάνει ένα μεγάλο βήμα, καθώς αν την τελευταία αγωνιστική δεν χάσει στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο (ισοπαλία ή νίκη) στη χειρότερη θα βρεθεί στην θέση για να δώσει μπαράζ παραμονής, με την 2η ομάδα της Super League 2.

Το τελευταίο αν και γράφεται στη προκήρυξη του πρωταθλήματος δεν είναι βέβαιο αν μπορεί να γίνει την χρονική στιγμή που μιλάμε, καθώς το πρωτάθλημα της Super League 2 έχει διακοπεί οριστικά λόγο του κορονοϊού.

Σε περίπτωση που η Ξάνθη τις τελευταίες δύο αγωνιστικές δεν έχει θετικά αποτελέσματα και ο Πανιώνιος επικρατήσει του Παναιτωλικού και δεν ηττηθεί την τελευταία αγωνιστική στο Περιστέρι, τότε ο Ιστορικός μπορεί να ελπίζει ακόμα και σε απ’ ευθείας παραμονή στη Super League 1.

Σημαντικό, επίσης είναι, πως ο Πανιώνιος σε ενδεχόμενη ισοβαθμία με Παναιτωλική ή Ξάνθη έχει το πάνω χέρι, άρα κερδίζει και την παραμονή του!

Ας δούμε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία στα Play-Out της Super League 1 μετά από 5 αγωνιστικές

7. Αστέρας Τρίπολης 39
8. Ατρόμητος Αθηνών 38
9. ΑΕΛ 34
10. ΠΑΣ Λαμία 33
11. Βόλος ΝΠΣ 31
12. Ξάνθη 23
13. Παναιτωλικός 23
14. Πανιώνιος 22

Αναλυτικά το πρόγραμμα των τελευταίων δύο αγωνιστικών στο πρωτάθλημα της Super League 1

6η αγωνιστική

Σάββατο 11 Ιουλίου
19:15 Ξάνθη-Αστέρας Τρίπολης
19:15 Βόλος ΝΠΣ-Ατρόμητος Αθηνών
19:15 Πανιώνιος-Παναιτωλικός
19:15 ΠΑΣ Λαμία-ΑΕΛ

7η αγωνιστική

Σάββατο 18 Ιουλίου
19:15 ΑΕΛ-Ξάνθη
19:15 Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Λαμία
19:15 Ατρόμητος Αθηνών-Πανιώνιος
19:15 Παναιτωλικός-Βόλος ΝΠΣ

Επιμέλεια: Θεοχάρης Μαρινέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια